Antena 3 CNN Economic Lidl le dă bonus angajaților care se vaccinează anti-COVID. Ce valoare are

Lidl le dă bonus angajaților care se vaccinează anti-COVID. Ce valoare are

Retailerul german Lidl, prezent şi în România, a anunţat miercuri că angajaţii companiei din SUA care aleg să se vaccineze împotriva Covid-19 vor primi 200 de dolari, pe lângă salariu.

Lidl le dă bonus angajaților care se vaccinează anti-COVID. Ce valoare are
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    20 Ian 2021   •   22:15

Anunţul vine în contextul în care statele americane au început să deschidă calea către vaccinare şi pentru alte categorii de populaţie. Și companii precum Aldi, Dollar General Corp şi Instacart au venit cu astfel de bonusuri pentur angajații care sunt dispuși să se vaccineze anti-COVID, potrivit Reuters.

Peste 44 de milioane de doze de vaccin contra Covid-19 au fost administrate până acum în 51 de țări din lume, potrivit datelor centralizate de Bloomberg. Ritmul de vaccinare la nivel mondial a ajuns la o medie zilnică de 2,27 milioane de doze.

Cele mai multe vaccinări au fost făcute în Statele Unite, care din 14 decembrie și până acum a administrat 14,7 milioane de doze. Uniunea Europeană a depășit 5,7 milioane de inoculări, iar UK - 4,5 milioane.
De departe, Israelul cu cele 2,8 milioane de inoculări și un procentaj de vaccinare de 28% este țara cu cel mai mare avans de imunizare din lume.

În ultima săptămână au fost făcute, în medie, 776.901 de doze pe zi, mai arată sursa citată.

×
Subiecte în articol: Lidl COVID-19
Parteneri
Un celebru model român a fost arestat pentru viol şi răpire
x close