Antena 3 CNN Economic Ce meserie a avut Marcel Boloş înainte de a fi ministru. "Eu cred din tot sufletul că Dumnezeu așa a hotărât"

Ce meserie a avut Marcel Boloş înainte de a fi ministru. "Eu cred din tot sufletul că Dumnezeu așa a hotărât"

Toţi românii îl ştiu pe Marcel Boloş ca ministrul care împarte vouchere de alimente, pachete de alimente, carduri de energie, dar puţini cunosc ce meserie a avut înainte şi faptul că încă o profesează.

Ce meserie a avut Marcel Boloş înainte de a fi ministru. "Eu cred din tot sufletul că Dumnezeu așa a hotărât"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    11 Apr 2023   •   16:20

Totul a plecat de la o declaraţie făcută de premierul Nicolae Ciucă atunci când, întrebat dacă se teme că ar putea să-şi piardă funcţia, şeful de la Guvern a replicat că de altceva se teme cel mai mult.

"Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit. Dar în rest, de ce să-mi fie teamă? Tocmai în săptămâna mare, de ce să ne fie teamă? 

Credeți că pentru cineva anume contează un scaun, o funcție sau contează să ne facem treaba?", a spus Nicolae Ciucă.

Marcel Boloş spune că înţelege, mai ales că el a fost preot înainte de a fi ministru, detaliu pe care nu mulţi români îl cunosc.

Marcel Boloş va sluji de Paşte

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"E un om în stat, un om cu mare credință în Dumnezeu care nu poate să fie decât respectat şi e un lucru pe care îl spun în săptămâna mare, că așa trebuie să gândim cu toții, pentru că nimeni nu este veșnic", a comentat Marcel Boloş, marţi, la Antena 3 CNN.

Totodată, ministrul a spus că de Paşte va sluji "în satul natal, localitatea Hodișu, comuna Poieni, județul Cluj". 

Întrebat cum se înţelege politica cu preoţia, şeful de la Fonduri europene a explicat: "foarte bine. Sistemul de valori pe care îl fixează credința și în general religia nu se compară cu nimic în lume. 

E un sistem de valori morale pe care dacă îl respecți, nu ai decât de câștigat: să fii corect, sincer și să în același timp să pot să ajuți oamenii. 

Eu am o satisfacţie deosebită când discutăm de aceste ajutoare pe care le-am dat. 

Marcel Boloş: "Am o satisfacţie deosebită când discutăm de aceste ajutoare pe care le-am dat"

Sigur oamenii sunt și nemulțumiți, că nu pe toți i-am putut ajuta cum trebuie, dar marea satisfacție este aceea că putem pentru un număr foarte mare de oameni să le acordăm sprijinul în prag de sărbători".

De ce un preot s-a făcut ministru? "Eu cred că aici Dumnezeu îl fixează pe fiecare acolo unde îi este locul. De multe ori m-am întrebat și eu cum am ajuns aici. 

Eu cred din tot sufletul că Dumnezeu așa a hotărât aşa", este de părere Marcel Boloş.

De asemenea, întrebat ce ar face dacă ar avea de ales între a fi ministru sau preot, Marcel Boloş a ales ultima variantă.

×
Subiecte în articol: marcel bolos preot
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close