Antena 3 CNN Economic (P) Cum arata barbatul IDEAL in societatea actuala?

(P) Cum arata barbatul IDEAL in societatea actuala?

(P) Cum arata barbatul IDEAL in societatea actuala?
14 Iun 2017   •   17:39

Nu reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca reprezentantele sexului feminin sunt foarte pretentioase cand vine vorba de partenerul de viata. De regula, o femeie isi compara potentialii iubiti cu tatii ori cu o anumita tipologie pe care si-au conturat-o in minte, dorindu-si sa regaseasca in barbatii pe care ii intalneste, acele calitati pe care ea pune foarte mare pret. De altfel, este bine stiut ca femeile incearca dintotdeauna sa-si aduca partenerul cat mai aproape de ceea ce si-ar dori de la un barbat, indiferent ca este vorba de caracter ori de comportament.

Asa ca daca esti curios sa afli daca te incadrezi sau nu in tipologia de barbat IDEAL in viziunea feminina, citeste in randurile urmatoare, cele mai importante 5 trasaturi pe care domnisoarele le apreciaza la un potential partener.

5 calitati importante pe care le are barbatul ideal!

Afla acum care sunt calitatile cu care poti sa cuceresti o femeie in societatea actuala. Asigura-te ca faci tot ceea ce tine de tine ca sa bifezi cat mai multe dintre cele 5 trasaturi, prezentate dupa cum urmeaza:

  1. Independent financiar. Femeile apreciaza barbatii puternici si ambitiosi, care au investit si investesc in continuare in cariera lor. Astfel, un tip care este stabil din punct de vedere profesional, care detine o afacere aflata in plina expansiune, va fi intotdeauna apreciat si admirat de reprezentantele sexului frumos. Fii responsabil si constientizeaza importanta pe care o are cariera in societatea actuala. Trebuie sa stii ca barbatul ideal este manager intr-o firma de succes si pune mare pret pe accesoriile de papetarie si birotica, pe atmosfera de la job si, bineinteles, pe echipa.


  1. Initiativa. Reprezentatele sexului frumos isi doresc sa aiba alaturi barbati care vin cu idei noi in fiecare zi, care le acorda intreaga lor atentie. Asa ca, daca esti genul de barbat caruia ii place sa leneveasca in fata unui televizor intreaga zi, care prefera sa lase pe maine o activitate promisa partenerei, nu faci decat sa pierzi teren in fata femeii iubite. Propune-i o minivacanta-surpriza intr-o destinatie turistica recunoscuta pentru peisajele minunate pe care le ofera. Daca esti in pana de idei, gasesti cazare la pensiunea Cherhana din Delta Dunarii, un loc in care merita sa mergi alaturi de ea.

 

  1. Ingrijit. Femeile sunt foarte atente la modul in care arata un barbat. Asadar, daca faci sport, ai un zambet frumos si o vestimentatie corespunzatoare, primesti puncte in plus in viziunea unei domnisoare preocupate intotdeauna de imaginea cu care se afiseaza. Astfel, adopta un stil vestimentar casual si alege sa porti tricouri de barbati de calitate, jeansi si incaltaminte care sa formeze outfit-uri impecabile din cap pana in picioare. In ceea ce priveste zambetul, apeleaza rapid la tehnica de albire a dintilor, dar si la un implant dentar de la clinica Dr Melnic Ion daca este cazul. Toate aceste lucruri conteaza!


 

  1. Matur. De regula, reprezentatele sexului feminin isi doresc parteneri mai mari ca varsta decat ele. Motivul? Ele considera ca acestia sunt mai maturi si mai pregatiti pentru o relatie, decat cei mai tineri. De aceea, nu vei reusi sa o impresionezi cu glume copilaresti, gesturi si discutii despre aventurile tale cu grupul de prieteni. Fii tandru, politicos si atent si vei avea numai de castigat.

 

  1. Responsabil. Un barbat ordonat, atent cu bunurile pe care le detine va fi intotdeauna apreciat de femeile care isi doresc alaturi un tip responsabil. Astfel, asigura-te ca te prezinti impecabil in fata femeii care te intereseaza. Ingrijeste-ti masina si fii la curent cu accesoriile care contribuie la bunastarea acesteia. Fii informat cu privire la tehnicile menite sa asigure performanta masinii tale, la ce piese auto are nevoie, insa nu neglija nici aspectul acesteia, caci va spune multe despre tine.


 

Asadar, iata cum arata barbatul IDEAL in societatea actuala, din punctul de vedere al domnisoarelor care isi doresc sa isi gaseasca jumatatea. Daca iti doresti sa o impresionezi pe cea de care iti place, tine cont de caracteristile de mai sus si fa tot ceea ce tine de tine ca sa te regasesti si tu printre trasaturile barbatului perfect.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close