Antena 3 Economic Problema scumpirii alimentelor, discutată în Parlament. Retailerii spun că nu au mărit preţul, dar nu exclud această posibilitate

Problema scumpirii alimentelor, discutată în Parlament. Retailerii spun că nu au mărit preţul, dar nu exclud această posibilitate

de M.Z.    |    28 Apr 2015   •   21:57

Problema creşterii preţurilor la alimente înainte de reducerea TVA a fost discutată astăzi în Parlament. Reprezentanţii marilor lanţuri comerciale au fost chemaţi să dea explicaţii în comisia pentru Agricultură.

Retailerii spun că nu au modificat niciun preţ, însă nu pot promite că nu o vor face în perioada următoare, motivând fluctuaţia preţurilor de pe piaţă.
 
Pentru că membrii comisiei de agricultură nu au fost mulţumiţi de explicaţiile date de reprezentanţii hipermarketurilor, aceştia au propus o metodă de verificare a preţurilor, cu care retailerii nu au fost de acord.
 
De când premierul Victor Ponta a anunţat scăderea TVA la alimente de la 1 iunie, în presă a apărut informaţia că preţurile la unele aminte, în marile magazine, au crescut cu până la 30 la sută.

×
Subiecte în articol: alimente TVA

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close