Antena 3 CNN Economic Program magazine de Paşte 2021. Când e deschis la Kaufland, Lidl sau Mega Image

Program magazine de Paşte 2021. Când e deschis la Kaufland, Lidl sau Mega Image

Program magazine de Paşte 2021. În ciuda restricţiilor din ultima perioadă, de mâine, marile centre comerciale vor avea program prelungit pentru sărbătorile pascale.

Program magazine de Paşte 2021. Când e deschis la Kaufland, Lidl sau Mega Image
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    29 Apr 2021   •   15:17

Orarul de funcţionare ar putea fi însă diferit în unele localităţi, în funcţie de rata de infectare. Transportul în comun va suferi şi el modificări, de exemplu va funcţiona după programul de weekend.

În cazul în care aveţi probleme de sănătate, trebuie să ştiţi că doar nouă spitale şi serviciul de ambulanţă vor asigura asistenţa medicală de urgenţă

Pentru cumpărăturile de Paşte, trebuie să vă organizaţi din timp. Regulile s-au schimbat şi este posibil să aşteptaţi la coadă înainte să intraţi în magazin.

În Vinerea Mare, magazinele Kaufland vor funcţiona după un program gândit în funcţie de rata de infectare din localitate: de la 06:00 până la 20:00, în magazinele din orașele cu rata incidenței mai mare de 4 la mia de locuitori, iar în orașele cu rata incidenței mai mică, programul va fi de la 06:00 până la 21:00.

În prima zi de Paște, magazinele Kaufland vor fi închise, cu excepția celor din orașele Sovata, Miercurea-Ciuc, Târgu Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc și Gheorghieni.

Magazinele Lidl vor lucra în ziua de 30 aprilie cu program de la 7 la 21. Pe 1 mai, va fi redus, iar duminică și luni, magazinele vor fi închise.

Lanţul de magazine Mega Image va fi deschis în afara primei zile de Paşte. Diferența este în orașele unde rata incidenței este mai mare de 4/1.000 locuitori. Acolo ora închiderii va fi 18:00.

Program spitale din Bucureşti pentru Paşte 2021

Dacă aveţi probleme de sănătate trebuie să ştiţi că în Capitală, doar nouă spitale şi serviciul de ambulanţă vor asigura asistenţa medicală de urgenţă.

Începând cu 30 mai, puteţi merge la spitalele Floreasca, Universitar, Sf. Pantelimon, Sf Ioan, Bagdasar Arseni, Spitalul pentru Urgenţe Oftalmologice, Grigore Alexandrescu, Marie Curie şi la cel de chirurgie plastică şi arsuri.

Şi transportul în comun va funcţiona diferit în următoarele zile. Metrorex şi STB vor circula pe baza programului de weekend. În noaptea de Înviere, trenurile de metrou vor circula între orele 23 şi 1, la un interval de 10 minute. Între orele 1 şi 5, intervalul de aşteptare se va dubla.

×
Subiecte în articol: Paște 2021
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close