Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la console gaming. TOP 3 oferte de azi

Reduceri eMAG la console gaming. TOP 3 oferte de azi

Reduceri eMAG la console gaming. TOP 3 oferte de azi
12 Feb 2019   •   16:36

Reduceri eMAG console gaming. Dacă doriți să vă relaxați timp de câteva ore, sau chiar mai multe, cu un joc video, la emag.ro găsiți cele mai bune oferte la console pentru gaming.

Astăzi, magazinul online emag.ro pune la bătaie numeroase reduceri la console gaming în cadrul campaniei Stock Busters. Pentru a profita de discount-uri la console Nintendo, Xbox sau PlayStation, intrați aici.

Mai jos, găsiți cele mai bune 3 oferte la console gaming de pe eMAG.

Top 3 console gaming eMAG

1. Consola Nintendo SWITCH

Aceasta este o consolă de gaming extrem de ușoară, dar și foarte puternică.

Mario, Luigi, Peach si Yoshi isi unesc fortele cu patru eroi Rabbids, fiecare cu abilitati unice: laudarosul Rabbid Mario, fricosul Rabbid Luigi, obraznicul Rabbid Peach si nebunul Rabbid Yoshi.

Puteți intra în fel de fel de aventuri, iar prețul pe care îl veți plăti azi pentru această consolă este cu 20 la sută mai mic.

Bucurați-vă de reducerea eMAG la această consolă aici.

2. Consola Xbox One Slim

Xbox One S propune un design revizuit, consola fiind cu 40% mai mica decat modelul precedent, iar sursa de alimentare fiind inclusa in carcasa consolei.

Această consolă nu are nevoie de niciun fel de telecomandă, iar experiența pe care o oferă este incredibilă. Are un raport de contrast crescut, iar tehnologia High Dynamic Range dă o profunzime extraordinară jocurilor.

Astăzi, la eMAG, o găsiți cu o reducere de 18 la sută din prețul original.

O puteți cumpăra de aici.

3. Consola Sony Playstation 4 PRO

PlayStation 4 Pro este o consolă care poate suporta și imagini de rezoluție 4K, pentru o experiență cu adevărat realistă a jocurilor. PS4 Pro permite o redare mai detaliata a jocurilor, având un procesor mult îmbunătățit față de versiunile anterioare.

PS4 Pro dispune de 1TB spatiu de stocare, care permite instalarea mai multor jocuri si descarcarea de mai multe demo-uri sau clipuri video. Această consolă, care vine la pachet cu o reducere importantă, poate reda toate jocurile la o rezoluție de 1080p.

Puteți profita de această super-afacere aici.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close