Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la imprimante laser. Cele mai bune oferte de astăzi

Reduceri eMAG la imprimante laser. Cele mai bune oferte de astăzi

Reduceri eMAG la imprimante laser. Cele mai bune oferte de astăzi
25 Ian 2018   •   11:29

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante laser, magazinul online emag.ro vă pune la dispoziție numeroase modele la prețuri avantajoase.

Pentru a profita de gama de reduceri eMAG la imprimante laser, intrați aici.

O multifuncțională laser poate fi cumpărată și cu 229 de lei, în timp ce modelele mai performante ajung la peste o 1.000 de lei. Pe emag.ro găsiți numeroase imprimante laser cu reduceri de peste 40 la sută din prețul original.

Reduceri eMAG imprimante laser

1. Imprimanta Laser HP laserjet pro M102A mono

Este o imprimantă laser compactă, care poate prelucra până la 23 de pagini pe minut. Mai mult, cu acest model, foarte avantajos din punct de vere al prețului, contribuiti la economisirea energiei cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off.

Imprimanta, care are un discount de aproape jumătate din preț, se poate conecta direct la PC prin intermediul unui port USB.

Pentru a achiziționa această imprimantă laser de la eMAG, intrați aici.

2. Multifunctional laser monocrom HP LaserJet Pro

Această multifuncțională, care vă ajută să conectați toate mijloacele de comunicare și să printați orice document aveți nevoie, are un ecran tactil color și o capacitate de imprimare de până la 22 de pagini pe minut. 

Puteți să trimiteti lucrari de la smartphone, tableta sau PC către imprimantă și să printați direct de la un smarphone sau notebook, care ajustează automat formatul de hârtie corect.

Acest model poate fi cumpărat cu 799 de lei de pe emag.ro, cu o reducere de 32 la sută.

Îl găsiți aici.

3. Multifunctional laser monocrom Samsung SL-M3375FD

Un alt produs cu un discount consistent, de 37 la sută, dar de o calitate excepțională, este imprimanta laser multifuncțională de la Samsung.

La un preț de doar 999 de lei primiți o mașină care imprimă până la 40 de pagini pe minut și are un procesor de până la 256 MB de memorie. 

Seria ProXpress M3375 ofera imprimari si scanari clare si sigure, cu rezolutii efective de imprimare de pana la 1200 x 1200 dpi.

Puteți profita de reducerea eMAG la această imprimantă laser dacă intrați aici.

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close