Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la televizoare mari. Top 3 oferte de azi

Reduceri eMAG la televizoare mari. Top 3 oferte de azi

Reduceri eMAG la televizoare mari. Top 3 oferte de azi
24 Oct 2017   •   15:06

Dacă sunteți în căutarea unui televizor cu diagonala de peste 126 de centimetri, la eMAG găsiți mai multe oferte excelente.

Pentru a profita de reducerile oferite azi de emag.ro la televizoare mari, intrați aici.

În lista de reduceri a magazinului online intră aparate Samsung, LG sau Philips, toate de o calitate excelentă și cu diagonale impresionante.

Reduceri eMAG la televizoare mari

1. Televizor LED Smart Philips, 139 cm

Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita.

Acest televizor beneficiaz[ de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii excelente.

Are o reducere de preț de 37 la sută, de care puteți profita aici.

2. Televizor LED Smart Samsung, 138 cm

Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la  o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.

Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor.

Puteți achiziționa acest televizor mare cu o reducere pe măsură de aici.

3. Televizor LED Smart LG, 139 cm

IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat. 

ULTRA Surround ofera o experienta de sunet superioara care te va invalui din toate directiile. Acesta imbogateste experienta de vizualizare 4K.

Îl puteți cumpăra, cu o treime mai ieftin decât în mod obișnuit, de aici.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close