Antena 3 CNN Economic Cardurile beneficiarilor de vouchere sociale vor fi încărcate din nou! Marcel Boloș a anunțat când va fi primită tranșa a treia

Cardurile beneficiarilor de vouchere sociale vor fi încărcate din nou! Marcel Boloș a anunțat când va fi primită tranșa a treia

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunțat când vor primi beneficiarii voucherelor sociale a treia tranșă de bani, în valoare nominală de 250 de lei.

Cardurile beneficiarilor de vouchere sociale vor fi încărcate din nou! Marcel Boloș a anunțat când va fi primită tranșa a treia
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
de Laura Dinu    |    19 Oct 2022   •   15:26

De asemenea, ministrul a promis că situațiile în cazul celor care nu au primit banii pentru tranșa a doua vor fi rezolvate, iar oamenii vor primi banii retroactiv. 

„Pot să existe astfel de situații în care fie nu a fost trecut pe borderoul de predare-primire între poștă și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, fie nu figurează pe lista de beneficiari, fie a depășit limita de venit pe care o are beneficiarul şi mai realizează un venit care este înregistrat la ANAF. Avem situațiile acestea care tot timpul sunt puse în discuție, în spațiul public, în telefoanele pe care le primim la Minister”, a explicat Marcel Boloș. 

”Eu cred că se pot rezolva caz cu caz. Pot să-i asigur pe toți că, dacă cineva nu a fost cuprins pe lista de beneficiari sau s-a întâmplat această inadvertenţă cu Poșta Română, pot să îi asigur că, dacă au dreptul la aceste vouchere sociale, vor primi retroactiv banii. Întârzierile nu pot să existe decât cauzate de aceste lucruri. Întâlnirile noastre cu Poşta Română, cu emitenții de carduri le avem aproape săptămânal, nu cunosc aceste detalii”, a mai spus el, potrivit economica.ro.

Ministrul susține că românii vor primi a treia tranșă de bani la sfârșitul lunii. 

”Următoarea tranșă are loc, plata, în ultima săptămână din luna octombrie, avem banii necesari, nu există probleme şi vom alimenta cardurile pentru tranşa a treia”, a declarat Marcel Boloş la Parlament, unde a fost audiat de Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaților. 

×
Subiecte în articol: Ioan Marcel Boloș
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close