Antena 3 CNN Economic Ziua fără datorii, un obiectiv către care este recomandat să tinzi!

Ziua fără datorii, un obiectiv către care este recomandat să tinzi!

Ziua fără datorii este o sărbătoare pe care compania KRUK o propune an de an, începând cu 9 ani în urmă şi în România, celor care caută soluţii pentru a economisi şi pentru a-şi asuma corect cheltuielile pe care le fac lunar.

Ziua fără datorii, un obiectiv către care este recomandat să tinzi!
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2020   •   13:11

La modul general, Ziua fără datorii nu poate să existe fără chibzuinţă şi economisire

În mod cert, o zi fără datorii este o zi în care orice persoană se poate simţi mai relaxată, mai puţin stresată şi mai liniştită – fără griji financiare, viaţa pare şi, chiar este, mai frumoasă. Chibzuinţa şi economisirea eficientă a bugetului sunt esențiale pentru ca o astfel de zi să poată exista. În ce constă totuşi gestionarea optimă a bugetului? Cum se pot economisi bani astfel încât să nu pară un efort mult prea greu de duş?

Compania KRUK România pune la dispoziţia celor care doresc să beneficieze de ajutor pentru evidenţa şi gestionarea cheltuielilor într-un mod inteligent, o aplicaţie de mobil care răspunde eficient acestor nevoi, sau mai multe calculatoare disponibile aici. KRUK Planner este aliatul celor care vor să trăiască organizat, să ţină evidenţa cheltuielilor zilnice şi a economiilor lunare. Practic, nu există niciun motiv pentru care să nu se folosească aplicaţia:

  • permite înregistrarea cheltuielilor curente, a veniturilor şi a plăţilor necesar de realizat lunar;
  • oferă o listă de sfaturi pentru economii;
  • este gratuită;
  • se poate accesa din sistemele IOS şi Android.

Ziua fără datorii este susţinută inclusiv şi din experienţelor personale ale angajaţilor KRUK România

Un profesionist empatic este  greu de găsit , însă angajaţii KRUK au acest atu. Experienţa profesională şi cea personală îi ajută în procesul de comunicare cu clienţii şi îi determină să abordeze fiecare caz în parte cu înţelegere. Sfaturile pe care aceştia le oferă sunt atât de utile şi pentru că sunt, de fapt, obţinute din realitatea vieţii personale.

Cristi, le vorbeşte, de exemplu, celor care își doresc să aibă un control mai bun al propriilor bani, din proprie experienţă. Subiectul este comun: achiziţia unui telefon. Sfaturile pe care le oferă pot fi utile și în cazul altor achiziţii, pentru produse diferite. Iată ce spune:

"Când mă raportez la achiziţia unui telefon mă raportez în principal la trei aspecte importante: primul este obiectivul pentru care îmi cumpăr acest telefon. La ce îmi foloseşte, la ce îmi serveşte? Fie că vorbesc despre un telefon performant din punct de vedere audio-video, despre un telefon cu o capacitate de stocare mare sau fie că vorbesc pur şi simplu despre un moft sau că vreau să fiu în trend cu colegii, prietenii s.a.m.d. (...). Nu încercaţi să vă planificaţi achiziţia unui telefon în principal pe banii de care nu dispuneţi în momentul de fată sau care sunt foarte greu tangibili în perioada următoare. Al treilea aspect important pe care îl am în vedere sunt costurile pe care acest dispozitiv le-ar presupune după achiziţia lui - un încărcător nou, o baterie nouă, reparaţii care nu sunt acoperite de garanţie".

Prin urmare, achiziţiile smart, înţelepciunea cu care sunt făcute acestea şi evaluarea corectă a tot ce presupune o achiziţie, se pot constitui în factori importanţi pentru atingerea obiectivului: o zi fără datorii! Disponibilitatea lui Cristi pentru cumpărături chibzuite poate fi un exemplu pentru orice persoană care îşi doreşte să îşi gestioneze optim bugetul.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close