Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Client înjunghiat la un restaurant din Suceava, după ce a încercat să calmeze un tânăr violent

Client înjunghiat la un restaurant din Suceava, după ce a încercat să calmeze un tânăr violent

Un client a fost rănit într-un restaurant din Suceava, după ce a încercat să prindă un bărbat, care intrase în local înarmat cu un cuţit. Agresorul a ajuns pe mâna poliţiei şi a fost dus la audieri.

Client înjunghiat la un restaurant din Suceava, după ce a încercat să calmeze un tânăr violent
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Paul Ciurari    |    Ioana Mircea    |    29 Noi 2022   •   17:01

Incidentul s-a petrecut astăzi în jurul orei 13.20, atunci când un bărbat de 23 de ani din Botoșani a mers la un restaurant din Suceava, unde încercase să se angajeze în primăvara acestui an, însă a fost refuzat.

Acesta a venit la restaurant cu gândul de a lua niște bani, considerând că i se cuvin după zilele lucrate în probă. El a intrat înarmat cu un cuțit și a început să amenințe personalul localului.

Imediat cei de la restaurant s-au refugiat în bucătărie. Agresorul i-a urmărit pe oamenii care lucrau acolo, însă în cele din urmă s-a îndreptat spre casa de marcat pe care a deschis-o, însă spre nemulțumirea sa era goală.

El a încercat să plece, însă câțiva angajați și clienți au pornit după el pentru a-l opri. În parcarea restaurantului a început un conflict între cei prezenți, iar agresorul l-a înjunghiat de mai multe ori pe unul dintre clienții restaurantului, un bărbat de 38 de ani.

I-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului și a toracelui, dar și în zona capului. Victima a ajuns la spital, este stabilizată, iar medicii susțin că este în afara oricărui pericol, momentan.

Agresorul a fost predat poliției, iar acum urmează să fie cercetat atât pentru tentativă de tâlhărie, cât și pentru tentativă de omor.

 

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close