Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Cristian Popescu Piedone, reacţie după ce USR i-a făcut plângere penală: "Nu mi-e frică de Bau-Bau. Nu mă retrag!"

Cristian Popescu Piedone, reacţie după ce USR i-a făcut plângere penală: "Nu mi-e frică de Bau-Bau. Nu mă retrag!"

Cristian Popescu Piedone (PUSL) a reacţionat după ce candidatul USR la Primăria Sectorului 5 i-a făcut plângere penală la DNA.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   17:04

Cristian Popescu Piedone, actualul edil al sectorului 5 şi preşedintele formațiunii PUSL, este acuzat că și-ar fi plătit din bani publici promovarea pe rețelele sociale. Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 i-a făcut plângere penală la DNA.

În replică Cristian Popescu Piedone a spus că nu îi este frică şi nu va renunța la lupta pentru Primăria Capitalei. 

"DNA-ul nu ar trebui să fie un agent electoral. Partidele vor să-l folosească ca un agent electoral. Și partidele astea frustrate. Păi ei vorbesc de plângeri penale, ei vorbesc pe tunurile de un miliard de euro și guvernarea de s-au dus în gard cu toții și guvernul meu, și Guvernul lui Tutankhamon și tot ce au avut ăștia și au furat și cât au furat și acuma s-au găsit.

De ce nu s-au găsit să facă plângeri în timp real sau în timpul campaniilor? Se trezesc toți, hai să ne ducem a DNA, să tragem cu artificii, că doar, doar se sperie vreunul se duce acasă. Nu mă retrag", a spus Cristian Popescu Piedone la Antena 3 CNN. 

Recomandare din top articole

Cristian Popescu Piedone: "Eu doar lupt cu lenea şi cu politica otrăvită"

Mai mult Cristian Popescu Piedone a reacţionat pe Facebook, acolo unde a transmis un mesaj tranșant clasei politice. 

"Nu îmi este frică de Bau-Bau. Nu îmi retrag candidatura de la funcția de primar general al Bucureştiului! Săgețile pe care le trageți în mine, minut cu minut, ajung direct în scutul cetățenilor care mă susțin! NU concurez cu nicio persoană! NU mă bat cu nicio persoană! NU am niciun meci de câștigat!

Bucureștiul nu este ring de box și nici disciplină sportivă! Bucureștiul este orașul meu natal și Capitala țării mele! Bucureștiul este casa bucureștenilor care îl iubesc, care îl respectă, care muncesc pentru bunăstarea lui!

Eu doar lupt cu lenea şi cu politica otrăvită. Mă amenințați? Mă loviți?Mă înjurați! Mă umiliți?Duc! Am spatele bătătorit de ura voastră", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook. 

Planurile de campanie ale lui Cristian Popescu Piedone. "Îi aștept acolo, eu voi fi prezent!"

Pe data de 16 mai, el va fi prezent în Piața Obor pentru o dezbatere publică deschisă tuturor locuitorilor, oferindu-le oportunitatea de a-și exprima ideile și preocupările.

Piedone a anunţat că va continua dialogul cu oamenii şi în alte locuri din Capitală.

"În campania oficială, cea de 30 de zile, pe data de 16 mai voi fi în Piața Obor la dezbatere publică cu toți, cu populația Oborului. (...) Eu îi aștept în Piața Obor, în dezbatere publică, pe data de 16 mai.

23 mai - Târgul Vitan Bârzești. După care, pe 30 mai, în Parcul Herăstrău.

Pe data de 6 iunie Piața Unirii, în fața magazinului Unirea, la ieșirea din metrou. 

În ultima zi de campanie, pe 6 iunie, în fața magazinului Unirea, ieşirea de la metrou, unde este un nod în care toți bucureștenii intră sau își dau o întâlnire în față la Unirii. Îi aștept, eu voi fi prezent acolo!

Voi face acest comunicat și către presă. Datele respective sunt acolo, în studiouri de televiziune nu!

Oricând doresc ei, oriunde în București, în aer liber și aproape de cetățean", a spus Cristian Popescu Piedone referitor la dezbaterile din campania electorală.

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și primar al Sectorului 5, și-a lansat, duminică, în mod oficial, candidatura la Primăria Capitalei.

Fiul său, Vlad, va candida la Primăria Sectorului 5.Cristian Popescu Victor Piedone a fost desemnat cu unanimitate de voturi candidat pentru funcția de primar general al municipiului București din partea PUSL.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close