Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Primarul din Ceatalchioi cere strămutarea localnicilor afectați de explozia dronelor rusești. Condițiile pe oamenii le-ar putea primi

Primarul din Ceatalchioi cere strămutarea localnicilor afectați de explozia dronelor rusești. Condițiile pe oamenii le-ar putea primi

Primarul din Ceatalchioi, comuna din județul Tulcea unde au fost găsite resturi din drone rusești explodate, cere ca locuitorii afectați să fie strămutați.

de Ioana Mircea    |    07 Sep 2023   •   16:46

La această oră se fac pregătiri pentru plecarea românilor din zona în care au căzut bucăți dintr-o dronă lansată de ruși asupra Portului Ismail.

Prefectul de Tulcea anunță că a pus la dispoziția localnicilor ambarcațiuni și mașini. "La acest moment, suntem alături de ei cu efectivele MAI, ISU. Astăzi se vor pune la dispoziție localnicilor niște ambarcațiuni, niște mașini ISU", a declarat Dan Munteanu, prefectul județului Tulcea.

Iar primarul din Ceatalchioi cere ca oamenii afectați de bombardamentele de lângă malul românesc să fie evacuați voluntar și să aibă condiții similare cu cele ale refugiaților ucraineni. Respectiv să li se pună la dispoziție cazare și mâncare.

Citește și: Informaţia exclusivă obţinută de Antena 3 CNN, preluată de presa internaţională

×
Subiecte în articol: drona rusească explozie Tulcea
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close