Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea în fiecare zonă din ţară

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea în fiecare zonă din ţară

Alina Șerban, meteorolog în cadrul ANM, a anunţat prognoza meteo pentru weekend. Iată cum va fi vremea în fiecare zonă din ţară.

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea în fiecare zonă din ţară
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    04 Noi 2022   •   16:57

"În acest weekend ne vom bucura de o vreme plăcută, cu temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Și vorbim de maxime de 20 și ușor peste 20 de grade atât sâmbătă cât și duminică în Transilvania, în Oltenia, în Muntenia.

În zona continentală a Dobrogei, chiar valori de 23-24 poate chiar 25 de grade în extremitatea de sud a țării, în timp ce în celelalte regiuni temperaturile maxime se vor situa între 12-13 până la cel mult 17-18 grade cu cele mai scăzute valori în nordul Moldovei.

Și noaptea va fi destul de cald, temperaturi minime de 10 și ușor peste 10 grade în regiunile vestice, iar sâmbătă spre duminică în jumătatea de sud a teritoriului.

Toate acestea în condițiile în care, deși vor apărea nori pe cer, ploile vor fi foarte puține și neînsemnate cantitativ.

În zonele montane vorbim de o vreme în general frumoasă, cu temperaturi maxime de 12-13-14 grade pe Valea Prahovei.

În zona de litoral, temperaturi destul de ridicate, maxime de la 17 la 19 poate chiar 20 de grade minime de 14-15 grade chiar dacă vântul va avea ușoare intensificări în zona litoralului, dar și pe crestele montane.

După acest weekend vremea se mai răcește puțin, dar nu semnificativ, acest lucru însemnând că vom înregistra mai puține valori maxime de 20 de grade, iar acestea se vor situa, în marea lor majoritate, între 12-13 până la cel mult 17-18 grade", a precizat Alina Şerban, meteorolog în cadrul ANM, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close