Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Șapte persoane dintre care trei pietoni, rănite într-un accident, în Dâmboviţa

Șapte persoane dintre care trei pietoni, rănite într-un accident, în Dâmboviţa

Șapte persoane au fost rănite vineri seara în urma unui accident între două mașini, în comuna Cornățelu, județul Dâmbovița. Trei dintre răniți sunt pietoni, loviți de una dintre mașini.

Șapte persoane dintre care trei pietoni, rănite într-un accident, în Dâmboviţa
Sursa foto: IPJ Dâmboviţa
de Claudia Popovici    |    07 Ian 2022   •   21:16

ISU Dâmbovița a intervenit vineri seara pentru acordarea primului ajutor după un accident rutier în satul Bolovani, comuna Cornățelu.

La locul accidentului au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, de la Garda Răcari cu o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița 3 echipaje medicale.

„Din primele informaţii s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse de un bărbat de 29 de ani şi de o tânără de 17 ani, alături de care se afla instructorul auto.

În urma impactului unul din autoturisme a fost proiectat într-un grup de pietoni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Toate persoanele au fost preluate de către SAJ și SMURD și transportate la UPU Târgoviște", a spus la Antena 3, Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița.

Urmare cercetărilor s-a stabilit că mașina de scoală ieșea de pe un drum secundar şi nu ar fi dat prioritate BMW-ului condus de bărbatul de 29 de ani, care nu l-a mai putut evita.

Cei trei pietoni, care au fost loviți în urma impactului dintre cele două maşini, circulau pe marginea drumului. Printre ei de afla o fată însărcinată în vârstă de 18 ani.

 

×
Subiecte în articol: Cornățelu Dambovita
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close