Antena 3 CNN Actualitate GSP: Achiziții supraevaluate la Spitalul Obregia. Firma controlată de Dorin Cocoș, implicată în afacerile cu iz penal

GSP: Achiziții supraevaluate la Spitalul Obregia. Firma controlată de Dorin Cocoș, implicată în afacerile cu iz penal

GSP: Achiziții supraevaluate la Spitalul Obregia. Firma controlată de Dorin Cocoș, implicată în afacerile cu iz penal
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
03 Apr 2017   •   10:30

Continuă seria dezvăluirilor achiziţiilor de echipamente medicale la spitalul Obregia. Potrivit raportului Corpului de Control al Primăriei Capitalei, spitalul de Psihiatrie a dat de şapte ori mai mult pentru defibrilatoare, tărgi, EKG și reactivi de laborator, scriu jurnaliştii de la GSP.

În condiţiile în care Primăria, prin Asociaţia Spitalelor, forul tutelar al spitalelor bucureștene plăteşte 4.900 de lei pentru un defibrilator, Spitalul de Psihiatrie a oferit de trei ori mai mult, iar pentru reactivii de laborator, unitatea medicală a plătit 5 milioane de lei, iar contractele de achiziţie din 2015 nu apar în evidenţa furnizorului.

Firma de la care s-au cumpărat face parte din lanţul lui Dorin Cocoş, după cum a dezvăluit Oana Zamfir la Exces de putere. Societatea comercială a fost implicată în mai multe afaceri cu iz penal, administratorii acesteia fiind acuzaţi că le-a dat mită managerilor de la Spitalului "Bagdasar-Arseni" şi de la Institutul Oncologic din Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere Oana Zamfir
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close