Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Florin Cîţu, după discuţiile cu PSD: "Numele premierului nu contează. Problema este că ambele partide vor să fie primele în rotativă"

Florin Cîţu, după discuţiile cu PSD: "Numele premierului nu contează. Problema este că ambele partide vor să fie primele în rotativă"

Florin Cîţu, preşedintele PNL, a precizat că a luat act de decizia PSD de a avea un premier în persoana lui Marcel Ciolacu, dar în acest moment nu s-a decis cine va fi primul în sistemul rotativ. „Trebuie să găsim o soluţie să mergem cu o singură persoană la consultări", a spus liderul liberal.

Florin Cîţu, după discuţiile cu PSD: "Numele premierului nu contează. Problema este că ambele partide vor să fie primele în rotativă"
Sursa foto: Facebook/Florin Cîțu
de Claudia Popovici    |    17 Noi 2021   •   19:46

Liberalii s-au reunit, miercuri seară, la sediul formațiunii pentru a analiza flexibilizarea mandatului în legătură cu desemnarea premierului.

„Astăzi am luat act de decizia PSD de a avea un premier în persoana lui Marcel Ciolacu şi să înceapă sistemul rotativ, dar să fie prima propunere de la PNL. Înțeleg că au mai multe argumente", a explicat preşedintele liberal.

Întrebat de ce nu vine PNL la masa negocierilor cu un nume, Florin Cîţu a spus:

„Problema nu este numele, problema este că ambele vor să fie primele în rotativă. Spre deosebire de PSD, PNL nu impune condiţii. În acest moment, suntem de acord cu un sistem rotativ, dar nu aveam un nume", a spus Florin Cîţu.

Întrebat apoi, ce va face ca să deblocheze această situaţie Florin Cîţu a precizat că este sigur că se va găsi o soluţie.

„Trebuie să găsim o soluţie să mergem cu o singură persoană la consultări", a spus liderul PNL

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Un băiat de 14 ani a murit electrocutat la clubul de canotaj din Orșova
x close