Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Imagini cu Klaus Iohannis, surprins la mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei“ din judeţul Constanța

Imagini cu Klaus Iohannis, surprins la mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei“ din judeţul Constanța

Președintele Klaus Iohannis a fost surprins, miercuri, la o discuție cu preoții de la mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei“ din județul Constanța.

Imagini cu Klaus Iohannis, surprins la mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei“ din judeţul Constanța
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2023   •   21:23

Preşedintele Klaus Iohannis a mers la Mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei“ din județul Constanța, alături de soția acestuia, Carmen Iohannis.

Cei doi au fost surprinși într-o discuție cu preoții de acolo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reamintim că, Președintele României, Klaus Iohannis, va vizita mâine, 13 aprilie 2023, Renewable Energy School of Skills (RESS) - Școala Internațională de Competențe în Energie Regenerabilă de la Constanța, acolo unde sunt predate cursuri pentru calificarea și recalificarea adulților, dedicate tehnicienilor care lucrează în industria energiei regenerabile, în special energia eoliană și energia solară fotovoltaică.



"Formarea competențelor pentru tranziția climatică și cooperarea internațională în materie de educație pentru climă sunt obiective importante care fac parte din viziunea Președintelui Klaus Iohannis pentru un mediu mai curat. 

Având în vedere atingerea neutralității climatice la nivelul Uniunii Europene până la mijlocul acestui secol, cererea de pe piața muncii pentru profesioniști în domeniul energiei verzi este în creștere. Nevoia de a găsi specialiști calificați este resimțită inclusiv de cetățenii interesați de investiții în energie regenerabilă pentru propria locuință, informează Administrația Prezidențială. 

Renewable Energy School of Skills (RESS) - Școala Internațională de Competențe în Energie Regenerabilă de la Constanța a pregătit în 14 ani peste 10.000 de cursanți, iar mii de persoane din România și din străinătate urmează anual cursurile și ajung să lucreze în sectorul energiei regenerabile în toată Europa.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis Peștera Sf. Andrei
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close