Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Marius Budăi, despre cum vor putea solicita românii sprijin de la Guvern: "Avem în vedere şi aceste soluţii"

Marius Budăi, despre cum vor putea solicita românii sprijin de la Guvern: "Avem în vedere şi aceste soluţii"

Marius Budăi, ministrul Muncii, a explicat cum vor putea românii accesa măsurile de ajutor în cazul în care nu au fost identificați acum în baza de date.

Marius Budăi, despre cum vor putea solicita românii sprijin de la Guvern: "Avem în vedere şi aceste soluţii"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    27 Apr 2022   •   20:49

"Astăzi am stat cu domnul ministru Boloş foarte multe ore ca să ne uităm exact, astfel încât să nu pierdem niciun euro din măsurile pe care le putem deconta acum din fondurile europene, să nu pierdem din vedere niciun cetăţean care are nevoie de sprijinul nostru.

Pentru că sunt foarte multe situaţii pe care trebuie să le prevedem în documentele care urmează. În majoritatea situațiilor vor scoate orice fel de birocrație.

Mă gândesc la o formulă şi am discutat cu echipa tehnică şi o să o propun mâine domnului ministru Boloş ca în acele cazuri pe care noi nu le-am descoperit din bazele de date şi sunt cetăţeni care s-ar încadra la astfel de măsuri şi noi nu i-am descoperit să le dăm posibilitatea ca printr-o declaraţie pe propria răspundere sau printr-o cerere să vină să se adreseze şi retroactiv de la 1 iunie să primescă aceste măsuri", a spus ministrul Muncii, Marius Budăi la emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3. 

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close