Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Rareș Bogdan, despre retragerea Ramonei Chiriac de la europarlamentare: "Nu voi mai susține un independent"

Rareș Bogdan, despre retragerea Ramonei Chiriac de la europarlamentare: "Nu voi mai susține un independent"

Europarlamentarul și prim vicepreședinte PNL Rareș Bogdan a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre cazul retragerii Ramonei Chiriac de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare 2024.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2024   •   22:10

După ce Ramona Chiriac a anunțat că își retrage candidatura de la alegerile europarlamentare 2024, Rareș Bogdan a făcut declarații, în direct la Antena 3 CNN, legat de acest lucru. El îl consideră o lecție pentru partidele politice în ceea ce privește selecția candidaților pentru "funcții importante".

"Este o situație nedorită, dar în același timp cred că e o lecție pentru orice partid sau coaliție. Este foarte complicat pentru un om care a fost funcționar în zona birourilor, a birocrației să intre în zona publică și să suporte presiunea extraordinară a unei astfel de poziții.

Părerea mea este că doamna Ramona Chiriac și-a analizat foarte bine poziția și opțiunea, chiar dacă puțin ne-a încurcat, și a ales să se retragă din lumina reflectoarelor", a declarat Rareș Bogdan.

El a subliniat că în momentul anunțului au fost surprinși și au crezut inițial că este vorba de un joc. Totuși, Bogdan a adăugat că este esențial ca partidele politice să își asume responsabilitatea în selectarea candidaților pentru poziții importante.

"Eu nu voi mai susține un independent în fruntea listei de europarlamentare. Cred că una dintre cele două forțe politice, fie că e PNL, fie că e PSD, poate să își asume asta. Îl cunosc pe Mihai Tudose.

Am colaborat cu el în Parlamentul European foarte bine pentru cauza României, știu ce pot să fac eu. Dacă partidele noastre ne-au ales să fim deschizători de listă, unul din noi poate să preia foarte bine deschiderea listei", a concluzionat Rareș Bogdan.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan PNL Ramona Chiriac
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close