Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Ruşii se bat pe alimente, Vladimir Putin se afişează cu geacă de 12.000 de euro

Ruşii se bat pe alimente, Vladimir Putin se afişează cu geacă de 12.000 de euro

Vladimir Putin a făcut astăzi o adevărată demonstraţie de forţă, spectaculoasă, în timp ce în Ucraina se intensifică bombardamentele.

Ruşii se bat pe alimente, Vladimir Putin se afişează cu geacă de 12.000 de euro
Sursa foto: captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2022   •   21:45

Preşedintele rus Vladimr Putin a susţinut un discurs la un concert, la Moscova, de sărbătorire a anexării Peninsulei ucrainene Crimeea, în 2014. Putin a purtat la acest eveniment o geacă de lux.

Geaca purtată de preşedintele Vladimir Putin este de la brandul de lux Loro Piana, din cea mai nouă colecție de iarnă, și costă aproximativ 12.000 de euro.

Vladimir Putin a vorbit, în faţa a zeci de mii de ruşi, despre concepte precum "eliberare", "salvare" şi "iubire", când o planetă întreagă îl acuză de genocid, crime de război şi un atac fără niciun fel de justificare asupra Ucrainei.

Purtând o helancă albă şi o canadiană albastră, preşedintele Rusiei a încercat, prin discursul său propagandistic să îşi justifice acţiunea militară.

Ruşii se bat pe alimente, Vladimir Putin se afişează cu geacă de 12.000 de euro

Criza alimentelor de bază a început deja în Rusia. După numeroasele sancțiuni aplicate de foarte multe țări și companii internaționale asupra Rusiei din cauza invadării Ucrainei, Rusia a decis să blocheze exportul anumitor alimente, pentru a menține stabilitatea pieței interne.

Oamenii au golit rafturile din supermarketuri, pentru a-și face provizii.

×
Subiecte în articol: geacă Vladimir Putin Război Ucraina
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close