Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Confruntarea strategiilor - Radu TUDOR

Confruntarea strategiilor - Radu TUDOR

Confruntarea strategiilor - Radu TUDOR
26 Apr 2007   •   14:40

Obișnuiți cu bătalii zilnice, cu atacuri politice fără sfârșit, în așteptarea zilei de 1 Mai e o liniște apăsătoare. Parlamentarii și-au luat ca de obicei vacanța mult mai devreme. Dar la CNSAS e o forfotă continuă. Ion Țiriac, cel despre care se afirmă în presă că ar putea fi contracandidatul lui Băsescu, a fost brusc chemat la instituția cu dosare. Fără o lămurire deplină, speculațiile se vor lansa. În plus, Ticu
Dumitrescu a făcut afirmații grave, potrivit cărora mulți lideri de opinie au colaborat cu Securitatea, dar dosarele lor nu au fost găsite. În această atmosferă, se realizează strategiile de campanie.

Traian Băsescu lucrează cu echipa sa "într-o vilă pusă la dispoziție de o doamnă". PSD face mâine miting anti-Băsescu la Craiova. Liberalii din Guvern încep să pregatească referendumul. Cum va evolua situația? Vor mai apărea dezvăluiri explozive? Va reuși președintele suspendat să-și adune fanii la vot? Ce mai pregătesc social democrații? Bătălia strategiilor e în plina desfășurare.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close