Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei INEPȚII ÎN CONSTITUȚIA LUI BOC

INEPȚII ÎN CONSTITUȚIA LUI BOC

INEPȚII ÎN CONSTITUȚIA LUI BOC
22 Apr 2010   •   16:49


Dana GRECU

În curând, brandul de țară va fi ziua și inepția de la Guvern. După ce a picat de trei ori la Curtea Constituțională din cauza unor ordonanțe ilegale, care au dat peste cap salarizări și numiri în funcții, premierul Boc o comite din nou. Vrea ca Parlmentul să lucreze la modificarea Constituției după proiectul său. Care este plin de inepții și de greșeli de logică. Opoziția găsește Constituția lui Boc jignitoare și aberantă. Înșirăm inepțiile lui Boc, la Ordinea Zilei, și le comentăm. Curtea a dat azi din nou peste mina premierului si presedintelui care isi doreau sa dea ORDONANTA pentru modificarea legii de functionare a ANI. Nu se poate. E ilegal. Asa cum este ILEGAL ca inspectorii ANI sa faca pe procurorii , sa faca rechizitorii, sa trimita in judecata si sa confiste averi. Asa spune Curtea in motivarea data azi publicitatii. Presedintele insista ca guvernul sa salveze ANI. Poate Boc sa faca asta? Discutam.

Ce stim sigur e ca nu poate sa faca drumuri. Azi am aflat ca Vinci Aktor, care a rupt contractul de concesiune parafat cu Berceanu, s-a mutat in Muntenegru. Vrea sa faca acolo o autostrada mult mai ieftina si mult mai lunga ca aceea care trebuia sa lege Comarnic de Brasov. Guvernul din Muntenegru POATE sa negocieze iar constructorii francezi si greci POT gasi bani de finantare. E la Ordinea Zilei.

Vorbim si despre greva de azi a profesorilor care a scos multi elevi din sala de examen dar n-a reusit sa-l scoata din turnul de fildes pe ministrul Educatiei, bine aparat de consilierul sau Melania Mandas Vergu.

Discutăm cu Alexandru Atanasiu-PSD, Aurel Cornea-FSLI, Marius Nistor-Federația "Spiru Haret" și Nini Săpunaru - PNL.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close