Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Povestea celor 322 de porci și a lui William Brînză - Radu TUDOR

Povestea celor 322 de porci și a lui William Brînză - Radu TUDOR

Povestea celor 322 de porci și a lui William Brînză - Radu TUDOR
07 Mai 2007   •   14:09

După mitingurile de la sfârșitul săptămânii, susținătorii și adversarii lui Traian Băsescu au găsit noi argumente pentru a se înfrunta. Pe site-ul oficial de campanie al președintelui suspendat, www.basescu.ro, au fost postate câteva fotografii trucate ce pot fi catalogate drept campanie murdară. Într-una din fotografii, cei 322 de parlamentari care au votat suspendarea președintelui sunt niște porci îmbarcați într-un vagon pe care scrie "322 - E timpul să-i trimitem acasă".


Într-o declarație făcută azi, Mircea Geoană afirmă că Băsescu s-a dus în Spania pe banii lui Willian Brînză, un fost deputat PRM, acum la PD. William Brînză e un afacerist controversat din Ploiești, care se află în atenția organelor de anchetă. Pe de altă parte, liderul PD Emil Boc, a anunțat că PD va iniția, după referendumul din 19 mai, o acțiune de strângere de semnături pentru modificarea Constituției, astfel încât Parlamentul să poată fi dizolvat dacă electoratul spune "Nu" voinței acestei instituții. Boc a spus că democrații vor demara acțiunea de strângere a celor 500.000 de semnături necesare pentru proiectul privind revizuirea Constituției.


"Dacă poporul dă dreptate Parlamentului, președintele pleacă acasă. Dacă dă dreptate președintelui, Parlamentul trebuie să plece acasă", a spus Boc. Confruntarea continuă în emisiunea "Prima ediție". PSD și PD vor avea câte un reprezentant la duelul televizat.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close