Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei România, la regim cu tărâțe

România, la regim cu tărâțe

România, la regim cu tărâțe
04 Iun 2010   •   17:43
Andreea Munteanu

Polițiștii își pierd răbdarea. 21 la sută dintre ei ar fi dispusi să treacă la măsuri extreme ca să nu-și piardă drepturile salariale. Potrivit unui sondaj comandat de Sindicatul Național al Polițiștilor, 77% nu vor să mai facă nici o oră suplimentară și nici să mai aducă de acasă hârtie și pixuri, iar 68% ar vrea să intre în grevă generală. În țară, oamenii au ieșit iar în stradă. La Vaslui, protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii ca să ajungă la prefect. La Timișoara, manifestanții au lăsat sprijinit de zidul Prefecturii un sac cu tărâțe pe care scria "Să le mănânce porcii!". Am auzit mărturiile impresionante ale unor mame cu copii în brațe care stăteau de câteva zile la coadă la operații pe holurile Clinicii de Cardiologie din Târgu Mureș. Din renumita clinică lipsesc până și acele, seringile și spirtul așa că operațiile au fost sistate. Vom intra în legătură cu directă în câteva minute cu șeful Clinicii, Horațiu Suciu.
Un alt copil, de demnitar de data asta, și-a postat pe facebook o poză în care urinează pe o troiță în Maramureș. Sub poză scrie : "Asta fac eu cu Dumnezeu". Este vorba de băiatul Sorinei Plăcintă, fost ministru al Tineretului, actualmente senator PDL. Tot în ziare citim că Dorin Cocoș i-a cumpărat Elenei Udrea o pereche de sandale de 25 de milioane ca s-o vindece de insomnie. Într-o conferință de presă, vicepreședintele PDL Ioan Oltean a anunțat că după asumare urmează o remaniere. Nici vorbă, îi răspunde Stolojan, guvernul are alte priorități. O țară a contrastelor și a harababurii, așteptăm moțiunea de cenzură pe care încă un reprezentant al PDL a anunțat că ar putea s-o voteze: deputatul Clement Negruț. Vom discuta cu el imediat la Ordinea Zilei.
Au venit la noi Cristian David, senator PNL, Petru Dandea-vicepreședinte Cartel Alfa, Vasile Lincu, președintele Sindicatului vameșilor și politistilor și sociologul Marius Pieleanu.

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close