Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN 1 milion de euro, despăgubirea cerută de un bărbat rămas văduv în urma incidentului din secția COVID de la Babeș

1 milion de euro, despăgubirea cerută de un bărbat rămas văduv în urma incidentului din secția COVID de la Babeș

Soțul unei dintre victimele accidentului de la Spitalul Victor Babeș cere daune în valoare de 1 milion de euro.

1 milion de euro, despăgubirea cerută de un bărbat rămas văduv în urma incidentului din secția COVID de la Babeș
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2021   •   19:03

Acesta a depus plângere penală şi vrea ca responsabilii să fie pedepsiţi, sperând ca astfel de nenorociri să nu se mai întâmple. Bărbatul povestește că de la singurul telefon care a anunțat decesul, fără să ofere prea multe explicații, familia nu a mai primit nicio veste de la stat.

Stere Popescu se uită cu durere la fotografiile soţiei, în timp ce povesteşte cum a pierdut-o. La începutul lui aprilie toată familia s-a îmbolnăvit de COVID şi a fost dusă la spital.

"La Victor Babeş, o doamnă m-a consultat şi a zis că nu au locuri de barbați și am lăsat-o pe soție. Pe mine m-a dus la spitalul județean", explică bărbatul, pentru News Hour with CNN.

Timp de trei zile cei doi soţi au vorbit în fiecare zi la telefon. Până în data de 11 când soţia a mărturisit că se simte mai rău şi că va fi pusă pe oxigen. În ziua fatidică de 12 aprilie, Stere Popescu a aflat de tragedie de la televizor.

"Dimineața mi-a dat fiica mea telefon să îmi spună că a decedat soția. Fiica mea era în spital, nepoata, și atunci am intrat într-o panică foarte mare", a mai explicat Stere Popescu.

Pentru că toată familia era în spital, Silvia Popescu a fost înmormântată de un văr, cu cei dragi departe de ea. Niciun telefon, niciun ajutor de la stat, nicio explicație. Silvia Popescu era doar un alt număr pe lista celor decedați în tragediile care au avut loc în timpul pandemiei pentru care până acum nu a răspuns nimeni. 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close