Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Alertă în cartierele de lux din jurul Bucureștiului. Hoții profită din plin de perioada sărbătorilor de iarnă

Alertă în cartierele de lux din jurul Bucureștiului. Hoții profită din plin de perioada sărbătorilor de iarnă

Trei hoți cu măști pe față și mânuși, au terorizat un întreg cartier de lux din capitală. Au sărit gardurile pentru a fura bunuri de valoare din mașinile locatarilor.

de Radu Tiliță    |    22 Dec 2023   •   18:43

Alarma s-a dat în localitatea Tunari, de lângă capitală. Trei indivizi, cu măști pe față, au coborât dintr-o dubă și au mers pregătiți să jefuiască mașinile locatarilor unui cartier de lux.

"Am fost vizitați de trei indivizi. Au escaladat un gard, au încercat toate mașinile, au verificat dacă e ceva de furat", a spus o persoană păgubită.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum hoții nu se sfiesc să tragă de ușa oricărui autoturism. Știind că își parcaseră mașinile in propriile curți, unii dintre locatarii cartierului nu și-au asigurat bunurile.

Așa că cei trei bărbați au luat la rând, proprietate cu proprietate, pentru a fi siguri că nu pleacă cu mâna goală.

Citește și: Traficant, prins în flagrant de DIICOT. 50 de kilograme de droguri au fost confiscate

Într-o singură noapte, cei trei indivizi mascați purtând mânuși au încercat să spargă toate mașinile din cartier. Pe unele au reușit să le deschidă și astfel au reușit să sustragă și sume de bani, dar și alte bunuri personale.

Mai grav este că in imagini sunt surprinși încercând și ușile vilelor. Iar proprietarii fiind acasă, oricând se putea întâmpla ca aceștia să fie atacați de hoți în cazul în care ar fi fost surprinși încercând să fure.

Polițiștii au mers la față locului pentru a găsi orice indiciu care să-i ducă pe urmele făptașilor.

"Au încercat să ia amprente din mai multe locuri, ne-au spus că există o posibilitate destul de mare să nu poate să-i prindă pentru că din ce au văzut ei pe filmări erau destul de bine pregătiți", a mai precizat o persoană păgubită.

Polițiștii din Ilfov fac cercetări în acest caz pentru infracțiunile de furt calificat și tentativă de furt.

×
Subiecte în articol: hoti Ilfov
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close