Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Andrew Tate, noi mesaje după ce a fost plasat în arest la domiciliu

Andrew Tate, noi mesaje după ce a fost plasat în arest la domiciliu

Andrew Tate a lansat noi mesaje în spațiul public, după ce a fost plasat în arest la domiciliu. Controversatul milionar vorbește despre trădare şi posibilitatea de a fi asasinat.

Andrew Tate, noi mesaje după ce a fost plasat în arest la domiciliu
Sursa foto: Profimedia
de Cristi Popovici    |    03 Apr 2023   •   18:31

Frații Tate se bucura din plin de libertate, după 3 luni petrecute în spatele gratiilor. Primele acțiuni pe care aceştia le-au făcut de la eliberarea din arest au fost pe social media.

Fraţii Tate s-au folosit de popularitatea incredibilă de care se bucura pe reţelele sociale pentru a transmite mai multe mesaje fanilor care îi urmăresc. 

Cei doi au vorbit despre experiența din închisoare, dar şi cum a fost revederea cu cei de acasă.

De vineri, de când au ieşit din arest, fraţii Tate au fost vizitați de poliţişti la domiciliul lor din Pipera, acolo unde sunt în arest la domiciliu.

Tristan şi Andrew Tate nu au voie să părăsească locuinţa  unde stau acum, nu au voie să ia legătura cu celelalte persoane implicate în dosar şi trebuie să răspundă prezent ori de câte ori poliţiştii sau procurorul de caz îi cheamă la audieri.

Cei doi au fost vizitați astăzi de mai mulţi fani, au chemat o maseoză şi au primit flori de la admiratori.

Fraţii şi cele două complice ale lor din dosar își vor petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.

Andrew Tate: "Claritate absolută a minții. Planuri reale. Durere intensă

Imediat ce a ajuns acasă, Andrew Tate a și postat primul videoclip în libertate. Influencerul apare plimbându-se printr-o cameră cu pereți negri, fumând.

"De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Plimbându-mă într-o celulă de 3 metri cu zero electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minții. Gânduri reale. 

Planuri reale. Durere intensă. O oră acasă și nu-mi mai suport telefonul. Unele obiceiuri mor greu. Trebuie să-l învingem pe Shaytan (diavol, spirit malefic în islam - n.r.)", a scris Andrew Tate pe Twitter.

Fraţii Tate, care au cetățenie britanică sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane şi viol.

Ar fi obligat, spun procurorii, mai multe femei să filmeze clipuri pornografice, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activități, ar fi obținut importante sume de bani.

Cei doi şi-au susţinut mereu nevinovăția, spunând că sunt deciși să dovedească şi judecătorilor că acuzaţiile aduse de procurori sunt neadevărate.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close