Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Poze la gândaci pentru dezinsecție gratuită. Ce trebuie să facă românii din București pentru a primi ajutorul de la stat

Poze la gândaci pentru dezinsecție gratuită. Ce trebuie să facă românii din București pentru a primi ajutorul de la stat

Bucureștiul lui Nicușor Dan este plin de gândaci. O spun oamenii care au încercat să cheme echipele de dezinsecție ale primăriei, dar s-au blocat într-o poză.

de Ioana Mircea    |    Radu Tiliță    |    19 Mai 2023   •   19:20

Odată cu apariția vremii călduroase, au apărut și gândacii în blocurile din Capitală. Oamenii sunt exasperați, dar fac haz de necaz când află condiția primordială pentru a beneficia de două tratamente gratuite în subsolul blocului și anume, să facă poze la gândaci.

Compania municipală care se ocupă de acest serviciu, susține că este necesară o dovadă a problemei.

"Este un formular foarte simplu de completat. Oamenii trebuie să încarce o dovadă, o poză cu niște gândaci surprinși la subsolul acelui bloc", a spus Bogdan Pascu, manager Compania Municipala Eco Igienizare București.

Citește și: Primarul Robert Negoiță a pus palmieri în Piața Unirii din București. Cât costă unul

Încă de la începutul anului, Primăria Generală anunța cu surle și trâmbițe acest nou tratament, însă de la apariția platformei, doritorii se lasă așteptați.

În acest moment, în București sunt aproximativ 16.000 de blocuri cu peste 700 de mii de locuințe

×
Subiecte în articol: București gandaci
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close