Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN O femeie a fost înjunghiată de soţ pentru că a îndrăznit să îi ceară divorţul, în Târgu Jiu

O femeie a fost înjunghiată de soţ pentru că a îndrăznit să îi ceară divorţul, în Târgu Jiu

O femeie din Târgu Jiu a fost înjunghiată de soțul ei pentru că a îndrăznit să îi spună că vrea să divorțeze. După o discuție în contradictoriu, acesta s-a enervat și a lovit-o cu un cuțit.

de Claudia Popovici    |    14 Iul 2023   •   19:18

Femeia în vârstă de 31 de ani, din Târgu Jiu, a avut o discuție în contradictoriu cu soțul ei aseară. Din cauza certurilor repetate, femeia a cerut bărbatului divorțul.

Cearta a continuat minute în șir, susțin vecinii. Bărbatul a refuzat o înțelegere în acest sens, iar conflictul a degenerat. În final, acesta a înjunghiat-o pe femeie în coapsa piciorului drept. A reușit totuși femeia să anunțe autoritățile prin 112 și mai multe echipaje de intervenție au ajuns la fața locului.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, iar polițiștii l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 34 de ani pentru 24 de ore pentru infracțiunea de violență în familie și au emis un ordin de protecție.

×
Subiecte în articol: femeie înjunghiată barbat retinut
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close