Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Imagini șocante de la Institutul Marius Nasta: Pacienți tratați pe holuri sau îngrămădiți în sala de așteptare

Imagini șocante de la Institutul Marius Nasta: Pacienți tratați pe holuri sau îngrămădiți în sala de așteptare

Imagini şocante din camerele de gardă ale spitalelor. Pacienţii stau pe tărgi în hol, pentru că nu sunt locuri la ATI. Număr uriaş de infectări în ultima lună. De 10 ori mai multe.

Imagini șocante de la Institutul Marius Nasta: Pacienți tratați pe holuri sau îngrămădiți în sala de așteptare
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    12 Oct 2021   •   18:38

Incidenţa infectării cu covid acum o lună, în Capitală era de 1,5 la mie. Azi e aproape 15. De zece ori mai multe îmbolnăviri în 30 de zile. Astăzi sunt aproape 18.000 de persoane internate, 467 sunt minori, 428 fiind internați în secții și 39 la ATI.

Ieri au fost raportate 442 de persoane decedate, din care 397 nevaccinaţi. **S-au înregistrat 2 decese la categoria de vârstă 20-29 de ani, pacienţi fără alte boli, nevaccinaţi.

La News Hour with CNN au fost difuzate imaginile dezastrului din spitale. Suntem, spun doctorii, în cea mai cruntă situaţie de când a început pandemia.

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close