Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Istoricul Mihai Manea: Situația din Marea Britanie este extrem de gravă | Care este starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a

Istoricul Mihai Manea: Situația din Marea Britanie este extrem de gravă | Care este starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a

Istoricul Mihai Manea a explicat joi seară în direct la Antena 3 cât de gravă este de fapt situația stării de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. "Faptul că toți membrii familiei regale de la Londra s-au deplasat către val Balmoral arată clar că lucrurile sunt foarte grave".

Istoricul Mihai Manea: Situația din Marea Britanie este extrem de gravă | Care este starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    08 Sep 2022   •   19:20

Istoricul Mihai Manea a explicat joi seară în direct la News Hour with CNN, Antena 3, care este de fapt situația din Marea Britanie în ceea ce privește starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

"Ar trebui să ne îngrijorăm în acest moment, din punctul meu de vedere, absolut faptul că Palatul Buckingam a dat un astfel de comunicat, a emis un astfel de comunicat este un lucru fără precedent.

De obicei, Casa Regală Britanică este extrem de rezervată și sobră în anunțurile privind starea de sănătate a membrilor săi și cu mai cu atât mai mult a mai stării sale.

Faptul că toți membrii familiei regale de la Londra s-au deplasat către val Balmoral arată clar că lucrurile sunt foarte grave.

Elizabeta a doua este, va fi și va rămâne un simbol al istoriei britanice, pentru că, grație, eleganță, o distincție și un tradiționalism rar întâlnit în istorie, poartă sau, dacă vreți, pun peceeta unei domnii de 70 de ani.

Într-adevăr, Elisabeta a doua este singura suverană care a ajuns la 70 de ani de domnie, a depășit-o pe vechea sa rudă, regina Victoria, dar și pe George al treilea de Hanovra, astfel încât este suveranul cu cea mai îndelungată domnie în istoria Marii Britanii. Nu întâmplător se întâmplă evenimentele la Balmoral.

Balmoral este reședința de vară a reginei, un loc foarte drag suveranei britanice. Ruda s-a îndepărtată. Regina Victoria a cumpărat reședința aceasta și aici s-a întreținut întotdeauna foarte bine și de sărbătorile de vară și sărbătorile de Crăciun. Este un moment greu, un moment pe care într-adevăr istoria îl va consemna.

Ați spus de șefii de state și guverne care își manifestă simpatia față de acest lucru și asta arată clar că e un moment grav", a declarat istoricul Mihai Manea.

×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta a II-a Mihai Manea
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close