Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ministrul Marcel Boloş spune cum a făcut primul milion de lei: "Sunt profesor universitar de 26 de ani și sunt singur"

Ministrul Marcel Boloş spune cum a făcut primul milion de lei: "Sunt profesor universitar de 26 de ani și sunt singur"

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a dezvăluit cum a făcut 1 milion de lei.

Ministrul Marcel Boloş spune cum a făcut primul milion de lei: "Sunt profesor universitar de 26 de ani și sunt singur"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2022   •   17:55

Ministrul Marcel Boloş are 17 depozite bancare în care deţine aproximativ 930.000 de lei. Spune că nu sunt bani pe care i-a adunat peste noapte, ci sunt rezultatul muncii sale de peste 30 de ani.

Întrebare reporter: Cum s-a îmbogăţit un profesor în România? M-am uitat la declaraţia dumneavoastră de avere şi am văzut că aveţi 17 depozite bancare în care deţineţi cam 930.000 de lei.

Marcel Boloş: Să nu uitați că lucrez de 30 de ani în administrație, sunt profesor universitar de 26 de ani și sunt singur. Deci nu am persoane în întreținere. Am ocupat funcții de conducere de-a lungul carierei mele didactice și profesionale. Deci nu sunt bani pe care i-am adunat peste noapte, sunt rezultatul muncii mele de peste 30 de ani.

Întrebare reporter: Deci, secretul e să lucrăm la stat?

Marcel Boloş: Secretul este să lucrăm acolo unde unde avem competențele necesare şi având mai tot timpul două locuri de muncă până la urmă este un lucru care este pe deplin justificat.

Întrebare reporter: Cine vrea să facă un milion de lei ce sfat îi daţi?

Marcel Boloş: Să se pregătească din tinereţe, pentru că nu sunt bani pe care i-am câştigat de pe un an pe altul. Sunt bani care sunt rezultatul muncii mele şi am ocupat funcţii de conducere de la 28 de ani.

Marcel Boloş este doctor în contabilitate şi licenţiat în inginerie electromecanică şi finanţe-asigurări.

×
Subiecte în articol: Ioan Marcel Boloș
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close