Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Românii își iau concediu ca să stea la coadă la ghișee. Opt din zece nu rezolvă problemele într-o singură zi

Românii își iau concediu ca să stea la coadă la ghișee. Opt din zece nu rezolvă problemele într-o singură zi

Cozile uriașe pe care le vedem an de an la ghișee, fac ca românii să piardă o zi din concediul anual așteptând să-și rezolve problemele. Nu toți, însă, reușesc să le rezolve în aceeași zi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2023   •   18:41

Șapte din zece români își petrec o zi din concediul anual la cozile din ghișeele statului, în timp ce doar doi dintre ei reușesc să își rezolve problema în aceeași zi, o arată o statistică făcut de Ministerul Digitalizării.

Aceștia, însă, vin și cu o rezolvarea a situației, și anume implementarea unei singure aplicații pe care cetățeanul român să o folosească în relația cu autoritățile.

"În momentul de față, e din ultimii ani a dovedit că platformele sunt utile, cetățenii economisesc timp și pot rezolva problemele de la ghișeu acasă.

Avem și casierii încă deschise pentru persoanele care nu stăpânesc mediul online.

Citește și: Conversaţiile online ale românilor ar putea fi monitorizate. Explicaţiile ministrului Digitalizării: "Susțin în continuare dreptul la intimitate"

Varianta unui soft și a unei platforme unice ar fi mult mai utilă", a spus Golya Csaba, direcția fiscală Târgu Mureș.

Această aplicație ar include toate serviciile din România, cum ar fi cele legate de taxe sau impozite.

×
Subiecte în articol: cozi ghişee Ministerul Digitalizării
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close