Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Trenul care a rămas fără frâne în pădure, după ce s-a blocat 9 ore azi-noapte, a fost deblocat

Trenul care a rămas fără frâne în pădure, după ce s-a blocat 9 ore azi-noapte, a fost deblocat

Trenul care a fost azi-noapte blocat timp de 9 ore în câmp, în care se află 30 de copii, și care în urmă cu câteva ore s-a oprit din nou după o defecțiune la frâne, a fost deblocat.

Trenul care a rămas fără frâne în pădure, după ce s-a blocat 9 ore azi-noapte, a fost deblocat
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    29 Iul 2021   •   19:07

UPDATE 19:00 Trenul a fost deblocat de către o locomotivă, a treia locomotivă trimisă în ajutor, după ce primele două s-au defectat. O parte dintre copii au fost preluați de părinți.

Trenul a plecat la 19:10 ieri, din Mangalia. Ar fi trebuit să ajungă la 6 dimineața în Severin. 

Contactat de jurnaliștii Antena 3, șeful CFR nu a răspuns la telefon.

Mama unuia dintre copiii care se află în tren a oferit mai multe detalii despre situație pentru News Hour with CNN:

”Inițial cei de la CFR le-au spus în tren că deviază acest traseu de pe București și prima stația în care vor opri este Videle, pentru că vorbisem prin cunoștințe să le ducă copiilor mâncare și apă în gară în București. Au oprit în București, deci n-au mai deviat traseul, iar acolo le-au dat un corn cu ciocolată și o sticlă de apă. Au plecat mai departe, au ajuns undeva la 15 km de Drobeta Turnu-Severin, în localitatea Valea Albă, unde au rămas fără frâne și sunt blocați de două ore din nou. A plecat din Drobeta Turnu-Severin o locomotivă către ei, care în momentul în care au făcut probele s-a defectat. Este inuman. Nu mai au nimic de mâncare.”

×
Subiecte în articol: tren copii
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close