Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sfat de sănătate Intervenţiile estetice recomandate în sezonul rece. Dr. Nico Ferariu: "Nu trebuie să fim cu toţii la fel"

Intervenţiile estetice recomandate în sezonul rece. Dr. Nico Ferariu: "Nu trebuie să fim cu toţii la fel"

Dacă vă bate gandul sa vă îmbunătățiți aspectul fizic si v-ați hotarat asupra unei interventii de chirurgie estetica ar fi bine să știți ce procedee sunt cele mai potrivite acum, în anotimpul rece care a pus stapanire peste Romania. Dr Nico Ferariu ne va spune și care sunt tendințele pentru 2023: vă dau un mic pont: cât mai natural și frumos.

de Andreea Cigolea    |    12 Dec 2022   •   11:35

"A venit momentul în care tendinţele înseamnă armonie, înseamnă naturaleţe şi individualitate. Ceea ce vreau să spun este că fiecare este frumos în felul său şi că nu mai există trendul de a avea anumite trăsături ale feţei sau ale corpului cu ale altei persoane.

Anul acesta, în 2022, s-a purtat acel nas câr, popular vorbind. Cât despre buzele voluminoase, acestea parcă au fost trase la indigo.

Cred că este important ca pacienţii să înţeleagă că sunt frumoşi aşa cum sunt ei şi că nu trebuie să fim cu toţii la fel.

De exemplu, acel nas cârn pe care toată lumea îl admiră, nu se potriveşte la toată lumea, ci persoanelor cu o faţă mică, cu o mandibulă mică. Pe o faţă mare, nu va fi niciodată frumos.", a spus medicul Nico Ferariu, luni, în cadrul rubricii Sfat de Sănătate de la Antena 3 CNN.

Intervenţiile estetice recomandate în sezonul rece

Toate intervențiile de chirurgie estetică și de estetică medicală sunt mai degrabă indicate în sezonul rece. În sezonul rece, numărul de rinoplastii este mai mare. Chiar și intervențiile la nivelul sânilor și intervențiile la nivelul feței sunt mai frecvente în sezonul rece.

Când vorbim de intervenţiile estetice non-chirurgicale, atunci sunt indicate tratamentele de hidratare, pentru că perioada rece usucă tenul. Toate intervențiile de mezoterapie, care se adresează hidratării și rejuvenării tenului sunt binevenite în această perioadă.

De asemenea, sunt recomandate şi tratamentele laser, pentru că noi nu avem o expunere atât de mare UV și întotdeauna indicăm ca pacientele după tratamente laser, să poarte protecție indiferent dacă afară este nor sau nu.

Putem schimba tot ce nu ne place la corpul nostru și tot ce nu ne place la fața noastră. Absolut tot ce știm că se poate opera în chirurgia estetică se întâmplă și în 2023, doar că putem modifica orice, atât timp cât rezultatul este armonios.", a mai spus medicul Nico Ferariu.

Operațiile estetice sunt tot mai accesibile și la modă. Totuși, înainte să vă decideți pentru o astfel de intervenție, este bine să cunoașteți toate riscurile pe care aceste intervenții le pot implica. Reușita unei operații nu ține numai de mâna și de experiența chirurgului, ci și de bagajul dumneavoastră genetic, vârstă și mod de viață. Așa că până data viitoare, sănătate multă

×
Subiecte în articol: Sfat de sănătate Nico Ferariu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close