Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sfat de sănătate Planuri personale în noul an | Ce recomadă specialiştii pentru luna ianuarie: "Avem această teamă de necunoscut"

Planuri personale în noul an | Ce recomadă specialiştii pentru luna ianuarie: "Avem această teamă de necunoscut"

Fiecare an ne provoacă să ne dorim mai mult de la noi. Psihoterapeutul Andreea Săvulescu a oferit mai multe detalii despre cum pot oamenii reuşi, în cadrul emisiunii "Sfaturi de sănătate".

Planuri personale în noul an | Ce recomadă specialiştii pentru luna ianuarie: "Avem această teamă de necunoscut"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Cigolea    |    11 Ian 2023   •   09:31

Venirea noului an reprezintă pentru mulţi o oportunitate de a-şi propune anumite vise sau ambiţii şi de a îşi împlini unele promisiuni de ordin personal sau profesional.

Psihoterapeutulul Andreea Săvulescu a vorbit despre teama fiecărei persoane de noutate. 

"Avem această teamă de necunoscut, întradevăr, este un an nou, întotdeauna luna ianuarie este o lună mai dificilă pentru că ne provoacă într-un fel sau altul să ne stabilim nişte obiective şi să începem să le punem în aplicare", a susţinut Andreea Savulescu.

De asemenea, aceasta a susţinut că oamenii, în general, îşi doresc odată cu venirea noului an să fie mai bine din punct de vedere psihic, emoţional şi fizic, dar şi să se împace sufleteşte cu ei înşişi.

"E important să fim atenţi la emoţiile noastre şi să găsim lucrurile pozitive cât de mici din viaţa de zi cu zi ca să putem rămâne ancoraţi. Altfel, ajungem să treacă viaţa pe lângă noi şi e o perioadă destul de dificilă", a mai transmis psihoterapeuta Săvulescu.

×
Subiecte în articol: Andreea Cigolea Andreea Savulescu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close