Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mama unui soldat român aflat pe frontul din Ucraina: "Unica nădejde e rugăciunea în Dumnezeu"

Mama unui soldat român aflat pe frontul din Ucraina: "Unica nădejde e rugăciunea în Dumnezeu"

Reportaj de pe front. O mamă a povestit pentru Antena 3 CNN despre fiul său care luptă în linia întâi, în războiul din Ucraina.

de Paul Ciurari    |    Cătălin Onofrei    |    17 Oct 2022   •   22:56

Singurul lucru în care are încredere în aceste zile este forţa rugăciunii, spune ea.

Tatăl lui Nicolae, soldatul român care luptă pe front, spune că e mândru de băiatul lui. Omul are o singură dorinţă - ca fiul său să se întoarcă viu.

"Băiatul voia să facă armată, nu puteam să-l opresc, să-i spun nu te duci. Probabil cei din jur au știut mai bine ce o să se întâmple în viitor, dar atunci nu avem emoții așa cum le-am avut acum. Am realizat mai mult ceea ce se întâmplă, am înțeles mai bine pericolul care ne paște la fiecare moment, la fiecare pas. Dar rămâne să ne rugăm în Dumnezeu și sperăm.

Jumătate de an nu l-am văzut deloc", a mărturisit mama soldatului. Femeia spune că se roagă foarte mult pentru fiul ei şi "unica nădejde e rugăciunea în Dumnezeu".

Reportaj de pe front. Românii care luptă în război

"Ne străduim să supraviețuim, să mergem înainte, să ne bucurăm de ceea ce avem, să ne dăm seama că avem de toate. Numai să fie pace!

Chiar săptămâna trecută am fost în România. Atitudinea este cea dintotdeauna față de românii de aici. Ne bucurăm. Suntem primiți ca frați, chiar și frați ne considerăm și altfel nu se poate", a mai spus mama lui Nicolae.

Urmăriţi în materialul video de mai jos interviul cutremurător cu familia soldatului român!

 

×
Subiecte în articol: soldat Ucraina Război Ucraina
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close