Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza Zilei. Judecătoarea Camelia Bogdan, acuzată de încălcarea unor drepturi garantate de Constituție

Sinteza Zilei. Judecătoarea Camelia Bogdan, acuzată de încălcarea unor drepturi garantate de Constituție

Sinteza Zilei. Judecătoarea Camelia Bogdan, acuzată de încălcarea unor drepturi garantate de Constituție
Sursa foto: Foto: luju.ro
24 Noi 2016   •   23:40

Judecătoarea Camelia Bogdan este acuzată de încălcarea unor drepturi privind un proces corect, iar situația este una probabil unică. A fost cerută rejudecare dosarului nu doar de către părți, ci și de către DIICOT.

”Există un dosar la ÎCCJ unde magistrații urmează să se pronunțe în casarea acestui dosar, este un fapt nemaiîntâlnit, casarea și rejudecarea este cerută și de părți și Parchet, pentru că judecătorul de fond a încălcat drepturile” a explicat reporterul Antena 3 Ana-Maria Roman.

Camelia Bogdan are însă și mai multe ”păcate”. Judecătoare ar fi preluat nelegal un dosar al unui coleg și nu l-a mai restituit niciodată.

”Curtea de Apel București confirmă că un dosar a fost preluat nelegal de Camelia Bogdan. A intrat pentru un termen și nu a mai restituit dosarul. A cerut perchiziții și punerea sub sechestru a unor bunuri a unor persoane care nu aveau nicio calitate în dosar” a mai spus Ana-Maria Roman.

Cine este persoana respectivă? Este notarul Jean Andrei, fostul soț al judecătoarei Laura Andrei. Acesteia din urmă, Camelia Bogdan îi făcuse o plângere la DNA, în urmă cu câteva luni. Mai mult, judecătoarea a extins acel sechestru și către bunurile fostei soții, respectiv ale Laurei Andrei, deși DIICOT a confirmat că Jean Andrei nu face obiectul dosarului.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Camelia Bogdan dosar abuz
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close