Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, verdict dur despre vaccinare: 'Voi ați auzit pe cineva, oricine, să se sesizeze?'

Dana Budeanu, verdict dur despre vaccinare: 'Voi ați auzit pe cineva, oricine, să se sesizeze?'

Dana Budeanu a vorbit, luni, la Antena 3, despre campania de vaccinare care a debutat în aceste zile în România.

Dana Budeanu, verdict dur despre vaccinare: 'Voi ați auzit pe cineva, oricine, să se sesizeze?'
de Gabriel Dano    |    04 Ian 2021   •   21:38

"Noi n-am testat, noi n-am testat deloc - cai verzi pe pereți. Dar, trebuie să ne vaccinăm acum... când ne-om organiza. Că nici acum nu suntem organizați. Nu e nimic, e ok. Nu vă grăbiți. Oricum suntem ultimii, la orice noi suntem ultimii. Numai la poza cu salvările am fost primii, înainte de englezi. Știe și domnul Arafat cum să facă pozele. Noi trebuie să ne vaccinăm, da? Da!

Eu nu am auzit nimic de la presa asta de propagandă, plătită cu zeci de milioane de euro, domnule, noi nu ne testăm înainte să ne vaccinăm? Nu trebuie să fii negativ ca să te vacinezi? Că nu ai voie să te vaccinezi dacă ai boala. În general, în viață, nicio boală.

Voi ați auzit pe cineva, oricine, lăsați autoritatea, să se sesizeze cineva din presă cum mergem la vaccinat, ne încolonăm și plecăm sau ne testăm înainte și știm că suntem negativi și după aia mergem și ne vaccinăm? Deci, nu mai e valabil la vaccinul ăsta. Deci, la ăsta ne ducem toți și ne înțepăm și cu asta-basta. Chiar dacă avem?", a spus Dana Budeanu, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Subiectiv
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close