Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv George Simion: "Klaus Iohannis joacă poker cu destinul românilor. Cioloş nu va fi votat niciodată"

George Simion: "Klaus Iohannis joacă poker cu destinul românilor. Cioloş nu va fi votat niciodată"

George Simion, co-preşedinte AUR, a comentat demersul lui Dacian Cioloş de a realiza o majoritate parlamentară în termenul stabilit din Constituție. „Nu există aşa ceva, nu o să fie votat niciodată", a spus acesta.

George Simion: "Klaus Iohannis joacă poker cu destinul românilor. Cioloş nu va fi votat niciodată"
de Claudia Popovici    |    12 Oct 2021   •   20:23

Întrebat dacă Dacian Cioloş va reuși în 9 zile să contureze o majoritate parlamentară, George Simion, co-preşedintele AUR, s-a declarat amuzat şi a precizat că, de fapt, Iohannis "şi-a bătut joc de cei de la USR cu această nominalizare". 

„Ce 9 zile. Nu a mai rămas nicio zi. Cioloş nu va fi niciodată prim-ministru. Şi-a bătut joc Iohannis de cei de la USR cu această nominalizare. Categoric vrea să rămână Cîţu cât mai mult timp. Aş râde toată emisiunea, dacă nu ar fi trist. S-a trezit Iohannis acuma să devină preşedinte jucător, să se implice, să facă jocuri politice când vine o iarnă foarte grea.

„Nu există aşa ceva nu o să fie votat niciodată"

Dacă Dacian Cioloş ar fi cu adevărat responsabil cum clamează şi-ar depune urgent mandatul, i l-ar da înapoi lui Iohannis şi ne-am pune la masa negocierilor. Nu există aşa ceva nu o să fie votat niciodată", a spus George Simion.

„Este bluf, ca la poker. Joacă poker cu viitorul românilor"

Întrebat cum crede că s-a ajuns la ideea de Dacian Cioloş de premier desemnat, George Simion a apreciat că este un "bluf".

„Este bluf, ca la poker. Asta face Klaus Iohannis. Joacă poker cu viitorul românilor. El vrea să joace golf cu premierul lui şi credea că nu va trece moţiunea de cenzură. Domnul Iohannis nu ne-a dat impresia că am avea un preşedinte de ţară.

Ne-a dat impresia unui suveran gol şi rece care aşa distant observă ce se întâmplă. Mi-am adus aminte de declarația de săptămâna trecută în care spunea că este un stat care a eșuat în a-şi proteja cetățenii. De parcă nu el a fost preşedintele acestui stat timp de 7 ani. Este trist. Noi am mai avut aşa ceva, un astfel de suveran, care s-a jucat cu ţara", a mai spus George Simion, co-preşedinte AUR la emisiunea Subiectiv de la Antena 3. 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close