Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv George Simion: "Președintele României este un produs politic expirat"

George Simion: "Președintele României este un produs politic expirat"

Liderul AUR George Simion are o cotă de încredere de 11%, arată un sondaj Avangarde. Pe primul loc se află liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu 25% cotă de încredere, urmat de premierul Nicolae Ciucă (18%) şi de preşedintele Klaus Iohannis (15%).

George Simion: "Președintele României este un produs politic expirat"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2022   •   22:16

Potrivit aceluiaşi sondaj, George Simion este pe primul loc la neîncredere dintre toate personalitățile. 

"Eu nu cred. Este suficient să vă uitați la comentariile transmisiei dumneavoastră pe Facebook în acest moment. Este suficient să vă uitați la audiență sau este suficient să mergeți în stradă și să întrebați. Mă rog, fiecare român, dacă mai are încredere în aceste sondaje mincinoase, să întrebe 10 alți români să vadă dacă astea sunt cifrele. 

Vrem să aducem aminte că noi nu existam în sondajele de opinie în decembrie 2020 și totuşi am luat 10%", a spus George Simion, joi seară, la Antena 3.

George Simion - locul 4 la încredere, dar primul loc la neîncredere

"De ce sunteţi totuşi supărat că sunteți imediat după președintele României?", l-a întrebat Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv".

"Președintele României este un produs politic expirat și nu sunt supărat. Doar că văd unele case de sondare a opiniei publice că ne prezinte la 20% și altele la 10%. Permiteți-mi să nu mai cred", a răspuns Simion.

Sondajul AVANGARDE a fost realizat în perioada 22-31 iulie 2022, prin metoda CATI, pe un număr de 902 subiecţi, populaţie adultă de 18 ani şi peste. Sondajul are o eroare maximă de eşantionare de +/- 3,4% la un nivel de încredere de 95%.

 

×
Subiecte în articol: George Simion Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close