Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv De câţi bani are nevoie un român pentru un trai decent. Răspunsul lui Marcel Ciolacu

De câţi bani are nevoie un român pentru un trai decent. Răspunsul lui Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat joi seară, la Antena 3, care ar fi suma necesară unui cetăţean pentru un trai decent.

De câţi bani are nevoie un român pentru un trai decent. Răspunsul lui Marcel Ciolacu
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    26 Mai 2022   •   20:47

Potrivit liderului PSD, minim 3.000 de lei ar fi venitul necesar pentru un trai decent.

"Cred că o familie ar trebui să aibă un venit împreună peste 3.000 de lei (un salariu de 3.000 lei de persoană - n.red. ), în acest moment, minim. Ce este cel mai grav este că noi suntem penultimul stat la riscul de sărăcie", a declarat Marcel Ciolacu, joi, la Antena 3.


PSD, bilanţ la şase luni de guvernare. Marcel Ciolacu: "Am luat măsuri corecte care ne-au adus cea mai mare creștere economică din UE"

"Românii suferă din cauza scumpirii alimentelor, combustibilului, energiei și a inflației ridicate. Din acest motiv, de la intrarea la guvernare, PSD a promovat trei pachete de măsuri sociale și economice. Peste 12 milioane de români beneficiază de aceste măsuri, iar sute de mii de companii de scheme de sprijin pentru dezvoltare! Am reparat ce era urgent. Vreau să fiu cât se poate de clar și de direct: dacă PSD nu era la guvernare, aceste măsuri nu existau!", a spus Ciolacu.

Carnea şi lactatele au ajuns un lux pentru românii cu venituri modeste | Ce spun pensionarii despre scumpiri

Din cauza scumpirilor din ultimul an, unii români au ajuns să îşi permită să mănânce carne doar la sfârşitul săptămânii. Alţii au tot mai des în meniu ciorba de tacâmuri.

Odată ce le intră pensia sau salariul, românii plătesc cu prioritate facturile, iar apoi trăiesc din ce le rămâne.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close