Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Târgul de Crăciun de la Craiova, între cele mai frumoase din Europa. Olguţa Vasilescu: "A costat foarte puţin"

Târgul de Crăciun de la Craiova, între cele mai frumoase din Europa. Olguţa Vasilescu: "A costat foarte puţin"

Târgul de la Craiova este în topul celor mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa. Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că a costat foarte puţin.

Târgul de Crăciun de la Craiova, între cele mai frumoase din Europa. Olguţa Vasilescu: "A costat foarte puţin"
de Silvia Preda    |    08 Dec 2021   •   22:15

"Avem un contract cu firma care asigură iluminatul public să orneze gratuit de sărbători oraşul. Sigur că noi ne întâlnim cu ei în timpul verii şi stabilim ce tip de instalaţii ne dorim. În acelaşi timp, vreau să vă spun că şi consumul este foarte mic. Deşi sunt 1.200.000 de beculeţe, ele consumă cât şase calorifere electrice", a spus Lia Olguţa Vasilescu, miercuri seară, la Antena 3.

"În ceea ce priveşte riscul pandemic, anul acesta am asigurat acest Târg de Crăciun într-un perimetru de aproximativ un kilometru pătrat. E deschis în trei pieţe din Craiova", a mai spus primarul Craiovei.

Cum a fost Craiova selectată în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa

"Noi am trimis fotografii la site-ul respectiv şi am fost selectaţi. Ne-am bucurat foarte mult, apoi ne-au cerut un videoclip de prezentare ca să se convingă de cum arată oraşul.

Sunt foarte mule oraşe din România care se promovează pe acest site contracost dar ei fac selecţia vizavi de ce anume trebuie să intre în competiţie", a declarat Olguţa Vasilescu la emisiunea "Subiectiv". 

Crăciunul copiilor la Craiova. Evenimentele „Lumi magice” vă așteaptă cu surprize indiferent de vârstă 

Craiova, printre cele mai frumoase destinații de Crăciun. Craiova este selectată în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, realizat de EuropeanBestDestinations.com, fiind singurul oraș din România din acest top.

Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations, a dat start votării. 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close