Antena 3 CNN Life Povestea prieteniei dintre Johnny Depp și Clejani: “Cred că i-am dat și un cot în umăr când a trecut pe lângă mine”

Povestea prieteniei dintre Johnny Depp și Clejani: “Cred că i-am dat și un cot în umăr când a trecut pe lângă mine”

Povestea prieteniei dintre Johnny Depp și Clejani: “Cred că i-am dat și un cot în umăr când a trecut pe lângă mine”
12 Iun 2016   •   00:07

Mirela Voicu a stat de vorbă, pentru ediția de această săptămână a emisiunii “Voi cu Voicu”, cu familia Clejani.

Viorica de la Clejani a explicat că prima dată când l-a cunoscut pe Johnny Depp nu a putut să se uite la el.

“Când l-am văzut pe Johnny Depp, eu am rămas wow. Eu l-am văzut mereu pe actor, eu îl vedeam ca piratul din Caraibe. S-a așezat pe scaun și se uita la mine și când m-a pătruns cu privirea aia a lui, chiar mi-am adus aminte de piratul acela. Eu nu am avut curaj să mă uit în ochii lui, nu am putut, toată noaptea nu am putut să mă uit în ochii lui, să îl privesc. E inexplicabil. Am avut niște emoții de nu mi-a venit să cred.”

“Eu nu pot să îmi permit să spun că este prietenul meu, pentru că este atât de mare... acum am văzut și eu ce înseamnă să fii o vedetă sau un star. Aici în România nu există așa ceva. Noi avem vedete și la ăștia de la noi nici nu poți să stai de vorbă cu ei.”

Marga Clejani a recunoscut, în emisiune, că pentru ea Johnny Depp a fost un real șoc.

“Cred că este cea mai mare vedetă, cel mai mare superstare, cu o modestie extrem de ieșită din comun. Nu am mai văzut niciodată un om atât de călduros și simpatic. Tatăl meu m-a prezentat lui Johhny Depp, el m-a luat în brațe și eu m-am topit de tot. Eu am fost singura care nu a crezut că Johnny Depp poate să fie atât de modest și să aibă o relație atât de profundă și călduroasă cu familia mea. Mă așteptam să nu ne bage în seamă, știind cum sunt vedetele de la noi. Și când am văzut cum vine Johnny Depp la tatăl meu și îi spune”Ioniță”, nu mi-a venit să cred.”

În schimb, Fulgi de la Clejani a povestit un episod foarte amuzant

“Eram în restaurant, ne pregăteam, repetam pentru un eveniment privat. Și ies eu din restaurant, mă duc la mașină, să iau o pălărie. Și ies eu vorbind la telefon și mă întâlnesc cu el. Am rămas blocat. Trece pe lângă mine și mi se pare că i-am dat și un cot în umăr. Iau pălăria, mă duc la tata și îi zic că l-am văzut pe Johnny Depp. Și îmi zice că nu e el, că nu are cum să fie el, să nu fie cineva îmbrăcat la fel. Am simțit un șoc. Mergem să cântăm, ne pregătim, cine iese? El. Noi repetam intrarea. Cine apare în fața lui tata? ... M-am blocat.”

×
Subiecte în articol: Johnny Depp Voi cu Voicu Mirela Voicu
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close