Antena 3 CNN Horoscop Cristina Demetrescu: "2022 este anul soluțiilor pentru sănătate și vindecare. Renaștere, inovație, speranță, curaj"

Cristina Demetrescu: "2022 este anul soluțiilor pentru sănătate și vindecare. Renaștere, inovație, speranță, curaj"

Cristina Demetrescu a vorbit, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu, de la Antena 3, despre cum va fi anul 2022 din punct de vedere astrologic.

Cristina Demetrescu: "2022 este anul soluțiilor pentru sănătate și vindecare. Renaștere, inovație, speranță, curaj"
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Bostan    |    08 Ian 2022   •   21:55

Există multe lucruri bune de care ne putem lega şi o continuitate a ceea ce s-a întâmplat şi până acum.

În anul 2022 rămânem în auspiciile unor evenimente imprevizibile care pot genera lucruri noi la care lumea trebuie să se adapteze cu foarte multă inteligenţă şi rapiditate. Sunt tot felul de lecţii noi care ni se prezintă în această perioadă. 

Vestea bună este că Saturn şi Uranus vor face doar o singură tensiune în anul 2022, după care planetele grele se vor desprinde. Jupiter, marele benefic, a intrat din nou în Peşte unde stă până pe 10 mai şi va mai intra în perioada 29 octombrie şi 20 decembrie 2022, în care îşi propune să ne elibereze, să ne ajute să trecem peste o perioadă extrem de grea. Jupiter în Peşte înseamnă şi mântuire. Aceasta poate fi o şansă pentru noi şi pentru sufletele noastre.

Cristina Demetrescu: "Totul are o logică în acest Univers, nimic nu este scăpat de sub control"

În anul 2022, Jupiter va fi mult mai mult şi trebuie să-l privim şi prin prisma portului său benefic în ceea ce priveşte mântuirea, vindecarea noastră de pandemie, de alte boli, de tot felul de situaţii. 

Jupiter în Peşti vorbeşte despre vocaţia noastră şi despre misiunea pentru care noi am venit pe Pământ. Această planetă are o conotaţie mistică. 

Pentru oamenii spirituali, credincioşi, pentru cei care se pot conecta la mentalul colectiv, anul 2022 este un an excepţional.

Cristina Demetrescu: "Anul 2022 este un an mistic, un an al credinţei"

Anul 2022 vine cu vindecare. Jupiter va trece în Berbec, iar acest lucru înseamnă renaştere, inovaţie. 

Uranus este planeta responsabilă de evenimentele atipice, imprevizibile. Odată cu desprinderea lui Saturn de Uranus, lucrurile se vor linişti în paralel cu lucrurile pe care le produce Jupiter în Peşti. 

Jupiter în Peşti este planeta de la care tragem nădejde că lucrurile vor fi amortizate. Jupiter în Berbec îţi dă mult mai mult curaj, te ajută să te vindeci. 

Viaţa încet, încet, îşi reia cursul normal, avem mai puţine tensiuni, mai puţine evenimente imprevizibile. Prin prisma lui Jupiter în Berbec, în anul 2022, putem deveni mai optimişti. 

Karma şi destinul sunt două capete ale axei vieţii, trecutul şi prezentul. Axa vieţii îşi schimbă traiectoria de pe axa Gemeni- Săgetător pe axa Taur- Scorpion. Aceasta poate veni cu tot felul de condiţionări de orice gen.

Oamenilor nu le vor conveni multe lucruri. Destinul în Taur înseamnă revenirea noastră la valorile cât mai normale, cât mai sănătoase. Aceasta este o axă a banilor, o să ne preocupe foarte mult banii, în sensul că destinul în Taur înseamnă foarte mult resursele şi acumulările noastre. Sunt oameni care ar putea vinde anumite lucruri sau proprietăţi pentru a se reechilibra.

Deşi este o axă financiară, nu este un moment al investiţiilor bazate pe nişte credite exorbitante. Ne vom confrunta cu foarte multe lucruri pe care nu le-am făcut bine în trecut. Sunt foarte multe schimbări care pot apărea la nivel de iulie- august.

Până în 2026, tot ce ţine de planul nostru financiar se poate schimba. Destinul în Taur înseamnă revenirea la lucrurile simple, la valorile noastre, la ce putem noi produce. 

Planeta profesor în Vărsător aduce lecţia omului din viitor care trebuie să-şi descopere toate atuurile pentru a deveni productiv. 

Lilith, Luna Neagră

Lilith, care ne aduce supărări şi necazuri, va fi până pe 14 iulie în Gemeni şi afectează comunicarea, învăţământul şi transporturile.

După data pe 14 aprilie, Luna Neagră intră în Rac, iar Racul guvernează casa, familia, relaţia cu sinele şi ne agită foarte mult emoţional, ne va face puţin mai bipolari.

Pentru România, Jupiter este chiar la începutul anului peste sensul vieţii. Acesta este un aspect favorabil nouă, o şansă.

Destinul României a ieşit de pe zona de încercare încă din luna mai 2021. În anul 2022 vom avea nişte şanse, dar pentru că România este într-o perioadă de cumpănă până în martie 2022, va fi un proces de moarte şi renaştere. Este un pericol în continuare până în martie 2023, dar este legat de prezenţa planetelor pe zodii duble care înseamnă ignoranţă.

În mod normal, putem evita stresul acestei perioade. Prin februarie, Saturn va fi peste Soarele ţării noastre. Februarie este o lună destul de complicată, aşa o vom resimţi. Totul trebuie prevenit şi organizat.

Între luna mai şi octombrie, Berbecul se aşază pe o casă de putere pentru noi. Odată cu intrarea lui Jupiter ar trebui să vină nişte oameni noi, mai buni, mai curajoşi. În acelaşi timp, puterea partidelor începe să scadă.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Cristina Demetrescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close