Antena 3 CNN Actualitate Social S-au împlinit doi ani de la moartea jurnalistei Iuliana Gătej. Scrisoarea emoționantă a Mirelei Voicu

S-au împlinit doi ani de la moartea jurnalistei Iuliana Gătej. Scrisoarea emoționantă a Mirelei Voicu

S-au împlinit doi ani de la moartea jurnalistei Iuliana Gătej. Scrisoarea emoționantă a Mirelei Voicu
25 Dec 2017   •   00:17

Au trecut doi ani de când colega noastră, Iuliana Gătej, și-a luat zborul către stele. 

Mirela Voicu a realizat un material emoționant, prin care își exprimă toate gândurile pe care nu a apucat să i le transmită Iulianei.

”Bună seara Flu! Vreau demult să te întreb ceva. De fapt vreau să te întreb mai multe, dar uite că n-am apucat să te întreb până ai apucat tu să pleci. Tu crezi că fluturii zboară mai repede decât timpul? Sau crezi că timpul stă pe loc să îi aștepte pe fluturi? N-am știut asta niciodată și nici acum nu știu. Știu altele, mai dureroase, mai pământești, mai fără explicație. Știu că mi-e dor de tine în fiecare zi. E al naibii de greu. Eu nu ți-am scris scrisori niciodată până acum doi ani și nu am vrut să îți scriu niciodată. Vorbeam într-o căsuță a telefonului unde demult nu mai răspunde nimeni. Ești acasă Flu? Nu, nu ești. Ai tăi sunt încremeniți în prag de atunci, din seara aia în care te-ai grăbit, aia în care nu te-ai oprit până nu te-ai oprit de tot. Pune-ți mânușile în mâini că s-a făcut frig. E foarte frig fără tine și de atunci parcă ninge mereu, în noi, doar. Ce să îți mai zic... nici nu mai știu câte nu știu, de când nu te mai știu. La noi e Crăciunul, la tine, cum e? Vine Moșul și acolo sus unde ești tu? Urcă el, bătrân cum e, la îngeri? Mă gândesc că ți-a adus ceva. Eu ți-am trimis o lumânare parfumată și un covrig. Sper că mai cald, covrigul. Uite, în seara asta îți aprind lumina și o las așa. Să vezi să vii, atunci când vii! Drum bun, Flu! Oriunde te-ai afla”, a spus Mirela Voicu.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close