Antena 3 CNN Actualitate Social Voi cu Voicu. Secretele ascunse în inima României. 500 de tuneluri sub țara noastră

Voi cu Voicu. Secretele ascunse în inima României. 500 de tuneluri sub țara noastră

Voi cu Voicu. Secretele ascunse în inima României. 500 de tuneluri sub țara noastră
24 Mar 2018   •   20:58

Sorin Ovidiu Bălan a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu”, despre tunelurile ascunse sub România. Sub anumite orașe din România sunt anumite terenuri secrete, care au forma lupului dacic.

„Sunt tuneluri care au fost construite, dar există în România niște zone subterane despre care nu știm cine le-a construit sau cu ce scop. Aceste zone au un potențial paranormal. Despre tunelurile dacice trebuie să vorbim mai serios. Probabil vom ajunge la niște adevăruri care vor însemna mult pentru România. E o teorie care nu prea ne lasă să ne ridicăm”, spune Sorin Ovidiu Bălan.

Tuneluri strategice

„S-a vb despre tunelurile strategice de la Brăila. Le știu. S-a spus că au fost construite de Turci. De ce? Să fie atacați turcii de către cine la Brăila? Eu cred că sunt ceva mai vechi. Coloanele alea nu erau groase, cam 30 de centimetri latura. Extrem de rezistente”, a precizat Sorin Ovidiu Bălan.

Tunelurile paranormale din Munții Bucegi

„Sunt mai multe teorii. Sunt zone în care se întâmplă fenomene greu de explicat. Există o piramidă energetică într-o anumită zi din an”, spune acesta. Întrebat dacă americanii sunt interesați de izvoarele din Munții Bucegi, Sorin Ovidiu Bălan a spus că:  „Sunt foarte convins. Rușii cred că au umblat la aceste secrete ale noastre. Cred că și acum sunt lucruri despre care vor să afle”.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu România
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close