Antena 3 CNN Externe A fost emis COD ROŞU de căldură! Ce se întâmplă cu vremea în următoarea perioadă. "Temperaturile au scăzut brusc"

A fost emis COD ROŞU de căldură! Ce se întâmplă cu vremea în următoarea perioadă. "Temperaturile au scăzut brusc"

A fost emis COD ROŞU de căldură! Ce se întâmplă cu vremea în următoarea perioadă. "Temperaturile au scăzut brusc"
de O.P.    |    29 Iul 2013   •   11:12

Întreaga hartă meteo a Europei s-a înroşit de la temperaturile caniculare ale lunii lui Cuptor. Valul de căldură a ridicat mercurul din termometre la temperaturi sahariene.

Astăzi în ROMÂNIA sunt anunţate 50 de grade Celsius la soare. "Este cea mai călduroasă zi din an". Vezi din INFOGRAFIC cum să te aperi de caniculă

Astfel, autorităţile din Ungaria au decretat cod rosu de caniculă pentr 15 judeţe din ţară, iar Ministerul ungar al Sănătăţii a emis o avertizare de gradul trei.

Germania se coace şi ea la temperaturi de peste 40 de grade, iar astăzi ar putea înregistra un record pentru ultimii 30 de ani.

Italia se află şi ea în cuptor, iar oamenii sunt îndemnaţi să nu iasă din case. În mai multe regiuni a fost decretat cod roşu de caniculă.

Marea Britanie şi Franţa au scăpat în weekend de codul roşu de caniculă, acesta fiind înlocuit de furtuni extrem de puternice şi un vânt violent.

Temperaturile au scăzut brusc, chiar şi cu 10 grade în mai puţin de 24 de ore.

Meteorologii spun că acest val de temperaturi scăzute s-ar putea îndrepta şi spre ţara noastră, răcorindu-ne începând de miercuri.

 

×
Subiecte în articol: canicula
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close