Antena 3 CNN Externe Eroul care a deblocat cu excavatorul Canalul de Suez încă nu și-a primit banii

Eroul care a deblocat cu excavatorul Canalul de Suez încă nu și-a primit banii

Abdullah Abdel-Gawad, excavatoristul devenit viral pe Internet după ce a ajutat la deblocarea Canalului de Suez, încă își așteaptă banii pentru munca sa titanică. 

Eroul care a deblocat cu excavatorul Canalul de Suez încă nu și-a primit banii
de Alexandra Dima    |    13 Apr 2021   •   10:11

După ce pe 23 martie nava faraonică Ever Given, cu o lungime de 400 de metri, a blocat Canalul de Suez, Abdullah și excavatorul său minuscul a săpat zile în șir, cu tenacitate, și a obținut imposibilul. 

Buturuga mică a răsturnat carul mare sau, mă rog, l-a deblocat. Peste noapte, Abdullah  (28 ani) a devenit un erou, internetul s-a umplut de pozele sale, a fost ținta glumelor și ironiilor, dar și al laudelor bine meritate. 

Iată însă că odată dus ecoul gloriei, omul spune că pentru cele cinci zile epuizante când a muncit câte 21 de ore continuu, încă nu a fost plătit. Abdullah Abdel-Gawad a declarat că se simte în mare parte trecut cu vederea, scrie Stuff.co.nz. 

Impresionați din nou, oamenii au pornit o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Abdullah Abdel-Gawad să își acopere pierderile financiare.

Pe platforma gofundme.com a fost creat un cont special de donații pentru excavatoristul egiptean iar pe Twitter a intrat din nou în trend cu hashtag-ul #GoFundMe.

Canalul Suez a fost deblocat. Nava Ever Given a fost repusă în circulaţie

 

×
Subiecte în articol: Canalul de Suez Egipt
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close